Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

Gyártó referenciák

“Karndean Kaleidoscope - csak a képzelet szab határt” - Simon Jones, Simple Simon Design

Tovább

A szőnyegeket eltüntették a Meliá Luxemburg szállodából és mind a 160 szobájába, mintegy 4000 m2-en EGGER PRO laminált padlót telepítettek.

Tovább

A Tirolbeli St. Johannban lévő orvosi rendelő padlójára az EGGER innovatív burkolata került.

Tovább

"A Karndean Designflooring-ot egy nélkülözhetetlen termék márkának írnánk le, hiszen a design-jaik előremutatóak, magas minőségűek és tökéletesen illenek a nagy forgalmú területekre.”

Tovább

Az Egyesült Királyság vezető állateledel, játék és felszerelés szakértője a Pets Corner a Karndean Designflooring-ot választotta, hogy kiteljesítse a felújított üzlethelyiségét és fokozza a teljes vásárlói élményt. 

Tovább

A fapadló meleg színeivel szemben áll a tágas üveg homlokzat. A fa felelős a kellemes meleg érzetért, amelyben otthonosan érzik magukat a munkavállalók. 

Tovább

A Hampton by Hilton felújítása után rendkívül modern designnal rendelkezik, mindamellett, hogy megőrizte Oświęcim óvárosának történelmi varázsát.

Tovább

A béke és a nyugalom szigetét teremtette meg a magánlakás tulajdonosa otthonában, amely kialakításához nagyban hozzájárul az EGGER HOME Comfort padlója. 

Tovább

A St Wilfrid’s Akadémia örömmel fogadta az új padlót és már most úgy döntött, hogy a következő közösségi helyiségébe a Karndean Van Gogh Bracken (VG1-7) padlóját választja. 

Tovább

A Café Create egy ultramodern kávézólánc, amely a KARNDEAN DESIGNFLOORING-ot választotta, hogy tökéletes legyen a kávézó megjelenése.

Tovább


Vissza a tetejére