Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

Gyártó referenciák

Majdnem 800 évvel ezelőtt tavasszal vadászok érkeztek a Tamina szurdokba és felfedezték a 36,5 ° C-os forrást. Ennek köszönhetően Ragaz híres üdülőhely lett, amelyben a Tamina Therme ma központi szerepet játszik.

Tovább

A DESIGNFLOORING termékek minőségének, technikai szempontjainak, valamint az esztétikai előnyeinek köszönhetően Agata Chomiak belsőépítész a Van Gogh és a Kaleidoscope termékeket választotta a Berendowicz & Kublin fodrászszalon számára, Lengyelországban.

Tovább

Ami régen a világszerte ismert York Chocolate Factory Terry's központjának székhelye volt, az mára átalakításon esett át és a “The Chocolate Works Care Village” névre hallgató figyelemre méltó lakó- és ápolói közösség vált belőle. 

Tovább

Az Oranier vállalat az EGGER dizájn padlóját találta a legmegfelelőbbnek a kereskedelmi használatra is alkalmas padlóburkolatok közül.

Tovább

Az új “Alter Schießstand” lakóépületet a tiroli St. Johann-ban tömörfa és fa keretszerkezettel építették. Az alacsony energiaigényű épület építése során különös hangsúlyt fektettek a modern és kortárs építészetre. A széleskörű EGGER termékskálát felhasználták a fa szerkezet építésekor is és a belsőépítészetben is.

Tovább

A modern hatás elérése érdekében egyre több lakás, szalon, és fitness stúdió alkalmazza a modern stílus elemeit.  A tiszta vonalvezetés, a fénylő fehér színek és az egyedi bútorok jellemzik leginkább a fent említett stílust.

Tovább

A vásárlók felismerték, hogy sok előnnyel jár, ha laminált padlót választanak valódi faparketta helyett. A laminált padlók a fa bármely részéből készülhetnek és 3-7 réteggel rendelkeznek, így rendkívül ellenállóak.

Tovább

A másodosztályú viktoriánus kastély három kontrasztos tölgyfát alkalmazott a burkolata esetében, melyek a DESIGNFLOORING Da Vinci kollekcióból az American Oak, Fresh Light Oak és a Natural Oak. Ezen felül hozzáillő 36 "x 3" méretű fehér csempét alkalmaztak a konyha részen és a pihenő területen.

Tovább

A Németországban gyártott ELESGO laminált padló Törökországban is népszerű. Az ELESGO termékek, melyek fényességüknek köszönhetően szokatlanok a laminált padlók körében, lenyűgözik a török népességet is. Szerkezetük és vizuális tulajdonságaik miatt kiemelkednek a laminált padlók közül.

Tovább

Általában a drágakövek, mint az arany nagyobb valószínűséggel fordulnak elő az ékszerésznél, ám a Dou Optika kialakításakor a Poschmann Design szintén egy nemes anyagra támaszkodott, mely az EGGER által biztosított.

Tovább


Vissza a tetejére