Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

Gyártó referenciák

Az Egyesült Királyság vezető állateledel, játék és felszerelés szakértője a Pets Corner a Karndean Designflooring-ot választotta, hogy kiteljesítse a felújított üzlethelyiségét és fokozza a teljes vásárlói élményt. 

Tovább

A fapadló meleg színeivel szemben áll a tágas üveg homlokzat. A fa felelős a kellemes meleg érzetért, amelyben otthonosan érzik magukat a munkavállalók. 

Tovább

A Hampton by Hilton felújítása után rendkívül modern designnal rendelkezik, mindamellett, hogy megőrizte Oświęcim óvárosának történelmi varázsát.

Tovább

A béke és a nyugalom szigetét teremtette meg a magánlakás tulajdonosa otthonában, amely kialakításához nagyban hozzájárul az EGGER HOME Comfort padlója. 

Tovább

A St Wilfrid’s Akadémia örömmel fogadta az új padlót és már most úgy döntött, hogy a következő közösségi helyiségébe a Karndean Van Gogh Bracken (VG1-7) padlóját választja. 

Tovább

A Café Create egy ultramodern kávézólánc, amely a KARNDEAN DESIGNFLOORING-ot választotta, hogy tökéletes legyen a kávézó megjelenése.

Tovább

A "Quartier 23 - Wohnen im Stadtpark" projekt első helyezést ért el a nemzetközi gipszkarton versenyen, ahol a HARO parkettával együtt szerepelt.

Tovább

„Egy rendkívül rugalmas és elegáns padló, akusztikai előnyökkel”- Fiona Livingston, a Studiofibre igazgatója

Tovább

Lenyűgöző látni a Regnauer együttműködését a HARO-val, a München melletti Poingban egy Holzhausbau szakember házában.

Tovább

A berendezést a legkiválóbb anyagokból válogatták össze, mely már a lobbyban megmutatkozik. A HARO parketta manufaktúrából származó különleges padló sem hiányozhat az épületből.

Tovább


Vissza a tetejére