Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

Gyártó referenciák

„Egy rendkívül rugalmas és elegáns padló, akusztikai előnyökkel”- Fiona Livingston, a Studiofibre igazgatója

Tovább

Lenyűgöző látni a Regnauer együttműködését a HARO-val, a München melletti Poingban egy Holzhausbau szakember házában.

Tovább

A berendezést a legkiválóbb anyagokból válogatták össze, mely már a lobbyban megmutatkozik. A HARO parketta manufaktúrából származó különleges padló sem hiányozhat az épületből.

Tovább

Az EGGER laminált padlóburkolatai éttermekben, kávézókban és üzletekben is megállják a helyüket, de e mellett a családi házak hasznos, funkcionális és díszítő elemeként is szolgál.

Tovább

Íme egy újabb bizonyíték arra, hogy az EGGER laminált padlók között minden stílushoz és minden helyiséghez megtalálhatjuk a megfelelőt.

Tovább

Majdnem 800 évvel ezelőtt tavasszal vadászok érkeztek a Tamina szurdokba és felfedezték a 36,5 ° C-os forrást. Ennek köszönhetően Ragaz híres üdülőhely lett, amelyben a Tamina Therme ma központi szerepet játszik.

Tovább

A DESIGNFLOORING termékek minőségének, technikai szempontjainak, valamint az esztétikai előnyeinek köszönhetően Agata Chomiak belsőépítész a Van Gogh és a Kaleidoscope termékeket választotta a Berendowicz & Kublin fodrászszalon számára, Lengyelországban.

Tovább

Ami régen a világszerte ismert York Chocolate Factory Terry's központjának székhelye volt, az mára átalakításon esett át és a “The Chocolate Works Care Village” névre hallgató figyelemre méltó lakó- és ápolói közösség vált belőle. 

Tovább

Az Oranier vállalat az EGGER dizájn padlóját találta a legmegfelelőbbnek a kereskedelmi használatra is alkalmas padlóburkolatok közül.

Tovább

Az új “Alter Schießstand” lakóépületet a tiroli St. Johann-ban tömörfa és fa keretszerkezettel építették. Az alacsony energiaigényű épület építése során különös hangsúlyt fektettek a modern és kortárs építészetre. A széleskörű EGGER termékskálát felhasználták a fa szerkezet építésekor is és a belsőépítészetben is.

Tovább


Vissza a tetejére