Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

Gyártó referenciák

Az ELESGO Bright Black 772315  és a Glossy White 772316 Superglanz padlója, (Black Glossy Parketta) kiemelkedik megjelenésével és anyagával.

Tovább

Rosenheim - ott élek, ahol mások a szabadságukat töltik; a zillertali Stumm nevű kisváros lakói élvezik ezt a kiváltságot. A stummi általános iskola diákjai már nagyon várták a teljeskörűen felújított iskolájuk átadását. Az átalakításhoz a HARO biztosította a megfelelő padlót.

Stumm egy hangulatos üdülőhely Zillertalban és Tirol legszebb központi tere található a városban, templommal, kúttal és várral. A kulturális események tökéletes színtere.

Tovább

Hickory’s, az amerikai stílusú füstölde és BBQ étterem-lánc Karndean Designflooring padlót választott azzal a célzattal, hogy a költségkeretén belül tudjon maradni és mély-déli hatást érjen el az első Hickory's Smokehouse-ban a West Midlands-ban.

Tovább

Az összes szoba, konferenciaterem és étterem új színben pompázik. A HARO padlólapok alkalmazása karizmatikussá varázsolta a helyiségeket.

Tovább

Roberto Santin építész az EGGER tapintható faerezettel rendelkező termékeit használta az olaszországi Ordenzo-ban található japán Koi étterem megtervezésekor.

Tovább

“Erősen ajánlom a Designflooring Karndean padlóit, ha valamilyen különlegességre vágyik a dizájn kialakításában.“ - Hamish MacGregor, a MacGregor Flooring Company Ltd. menedzser igazgatója  

Tovább

Mayrhofen im Zillertal - A Mayrhofenben található családi hotel, a Neue Post a hagyományos alpesi kényelmet ötvözi a modern stíluselemekkel az új szállodai szobák kialakításában. A padlók a Stephanskirchenben található Hamberger Flooringból származnak. A DISANO by HARO - az egészséges, élettel teli designpadlók autentikus fa kivitelben kiegészítik a harmonikus hangulatot.

Tovább

A Glasgow (UK) központi helyén található diákszálló tartós EGGER termékekkel van felszerelve.

Tovább

“Nagyon szerettük volna elkapni az amerikai vacsora-éttermek dizájnjának lényegét, és a Karndean Designflooring termékek ideálisak ennek megvalósítására.” - Mark Earnes, étterem tulajdonos

Tovább

A HARO laminált padlók meggyőzték az építészeket

A Vegamar borkereskedés azonnal lenyűgözi a vendégeit, amint belépnek az üzletbe, a futurisztikus dizájnjával és kifinomult világításával.

Tovább


Vissza a tetejére