Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: >

laminált padló

Kedves Érdeklődő!

Laminált padlót keres? Akkor nagyon jó helyen jár! Kínálatunkban megtalálhatóak az EGGER és a HARO gyártók laminált padlói. Ön tudta, hogy a laminált padlók 90%-ban fa alapanyagúak áruk mégis sokkal kedvezőbb a valódi fa parkettákhoz képest? Talán ez az egyik fő ok, melynek köszönhető a laminált padlók népszerűsége. Már nincs olyan szín, olyan dekor, melyet ne lehetne reprodukálni egy laminált padlón! A HARO és az EGGER laminált padlók egyaránt német származásúak így Ön biztos lehet a termékek minőségét illetően. A kínálatban megtalálhatóak hosszabb és szélesebb méretű laminált padlók  a nagy terek komfortossá alakításához, kisebb méretű laminált padlók a kis helyiségek „örömére”, különleges végtelenített mintás laminált padlók – melyeknek köszönhetően az illesztések láthatósága már a múlté! S még sok minden más akár egész otthonát is burkolhatja egyazon padlóval, de különböző méretben, mindez köszönhető a HARO újításának! A sok-sok újdonság mellett fontos kiemelni a padlók ragasztást nem igénylő lerakási rendszereit!

Termékkínálatunkat különböző szempontok szerint kategorizáltuk, annak érdekében, hogy mihamarabb megtalálja azt, amit keres!

Keressen akár árnyalatok, méretek, termékcsaládok között, kattintson a megfelelő menüpontra!

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika