Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Lépcső burkolási megoldások

A HARO lépcső mindent tartalmaz, amire szüksége van a nyitott lépcsőjének elegáns burkolatához, hogy a szoba harmonikus legyen.

Az előre gyártott lépcsőfokok és oldalpanelek parkettapadlóinkhoz, valamint laminált padlókhoz és DISANO design padlókhoz is kaphatók. Ezekkel a kiegészítõkkel megtervezheti otthonának tökéletes kialakítását. A lépcsőfok szemet gyönyörködtetővé válik, és természetes módon beleillik a helyiség belső kialakításába.

Ha egy kiváló minőségű HARO padlóburkolatot választ, pl. parkettát, laminált padlót vagy a DISANO formatervezett padlót, akkor Önnek az otthonában természetesen igénye van a tökéletes összhatásra. Ezéert fejlesztettük ki a HARO Stairs. Ezzel lehetősége nyílik arra, hogy egy lépcsőt teljesen beépítsen az Ön ízlésének megfelelően. A padlóval megegyező lépcsőburkolat harmonikusan biztosítja a helyiség számára a meghatározott és elegáns benyomást. Ugyanakkor egy a padlóval kontrasztos lépcsőburkolat, amely azonos anyagból áll,fantasztikusan egyedivé teszeti a lakást.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: kiegeszito

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika