Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Designflooring története

A gyár története

1973-ban szervezete kis családi vállalkozásként kezdte életét. Mára a világ egyik leghíresebb és legelismertebb luxus padlóburkoló vállalatává váltak. A mai napig családi tulajdonban maradtak - lehetővé téve számukra, hogy továbbra ishűek legyenek gyökereinkhez, és ügyfeleinkre összpontosíthassanak.

Fő piacaik Franciaország, Németország és Hollandia, de egyre jobban elterjednek Kelet Európában, így természetesen hazánba is.

A designflooring minden bizonnyal nagyon hosszú utat tett meg, és ahogy növekedett, mindig ragaszkodtak az alapvető értékeinkhez. Szenvedélyük a fantáziadús, innovatív termékek kifejlesztése - sokoldalú, luxus vinyl padló, amely mind a természet szépségét, mind a luxus vinyl sokoldalúságát mutatja.

Innováció, fejlesztés

Technológiájuknak köszönhetően olyan egyedi mintázatokat képesek létrehozni, mely kiemeli őket a többi vynil padló gyártó közül. A padló alatt fa lapok helyezkednek el, amelyek csendesek. Elérhetőek elegáns antik kerámia burkolólapok hatását keltik, amelyek soha nem repednek meg, és meleg hatást biztosítanak.

Környezettudatosság

100%-ban újrahasznosítható anyagból dolgoznak. Gyárukban nagy gondossággal végzik el a munkákat, kiemelkedő figyelmet szentelve annak, hogy alapanyagaik ne károsítsák a környezetet.

Designflooring termékek legfőbb tulajdonságai: 

- nagyon könnyen tisztítható és burkolható 
- 100%-ban vízálló
- egyedi megjelenés, különleges textúrák
- kényelmes, puha rajta a járás

 


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika