Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

hírek, események

A virtuális valóság, azaz VR már nem utópia az otthonteremtés területén sem, sokkal inkább mindennapi „realitás”. Eddig kizárólag a szakemberek tudták elképzelni és megítélni, hogy a lakberendezési, átépítési, felújítási ötleteink valójában hogyan is fognak működni, azaz döntéseink milyen térélményt és hangulatot eredményeznek majd.

Tovább

Szeretnénk néhány mondatban és képben bemutatni nektek, hogy milyen volt az idei CONSTRUMA - OTTHONDesign kiállítás.

Először is, szeretnénk megköszönni, hogy közületek is sokan kilátogattak a standunkra, és volt alkalmunk pár szót beszélni.

Tovább

Nagy öröm számunkra, hogy Bereczki Zoli színész, zenész is a mi DESIGNFLOORING padlónkat választotta otthona felújításához.

 

Tovább

Két nagyszerű hírt is szeretnénk Önökkel megosztani.

Kollégáink folyamatosan képzésekre és kiállításokra járnak annak érdekében, hogy Partnereinknek, Vevőinknek szakszerű és igényre szabott segítséget tudjanak nyújtani.

Tovább

Egger kollekció 2018 - 2020

EGGER pro Laminált padlók

EGGER Parafa padlók

EGGER Design+ padlók

Tovább

Kollégáink Rosenheim-ben voltak, ahol a HARO gyártó számos érdekes témával várja hivatalos viszonteladó partnereit.

 

Tovább

A Construma kiállítás maradandó élmény előtte, közben és utána is. Sajnos a személyes jelenlétet az élménybeszámoló nem helyettesíti, de emlékezni azért mindig kellemes. A padlók pedig gyönyörűek voltak, mint mindig.

Tovább

Egy jó padló újdonság ma már ha nem fából készül, akkor az eredetivel összetéveszthetően utánozza a fát vagy a kőzet burkolatokat, hogy üzletekben, irodákban és a lakásban árassza a barátságos hangulatot és óvja lépteinket. Hogyan?

Tovább


Vinyl burkolatokból, nem csak esztétikailag, de szakmailag, és burkolási szempontból is gyarapítottuk tudásunkat!

Tovább

Jó érzés biztosnak lenni abban, hogy forgalmazott termékeinket a legjobb módon építik be. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a termékekkel dolgozó mesteremberek a legmagasabb szinten legyenek képezve. Külön öröm számunkra, hogy a MAPEI a Designflooring LVT termékeiben látja a megfelelő minőséget.

Tovább


Vissza a tetejére