Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

hírek, események

Munkánk során kiemelten fontos, hogy minden partnerünkkel közvetlen, jó hangulatú munkakapcsolatot alakítsunk ki. Ennek apropóján néhány Lakberendező partnerünknek lehetősége nyílt arra, hogy ellátogasson Németországba HARO gyárunkhoz, kollégáink kíséretében.

Tovább

A virtuális valóság, azaz VR már nem utópia az otthonteremtés területén sem, sokkal inkább mindennapi „realitás”. Eddig kizárólag a szakemberek tudták elképzelni és megítélni, hogy a lakberendezési, átépítési, felújítási ötleteink valójában hogyan is fognak működni, azaz döntéseink milyen térélményt és hangulatot eredményeznek majd.

Tovább

Szeretnénk néhány mondatban és képben bemutatni nektek, hogy milyen volt az idei CONSTRUMA - OTTHONDesign kiállítás.

Először is, szeretnénk megköszönni, hogy közületek is sokan kilátogattak a standunkra, és volt alkalmunk pár szót beszélni.

Tovább

Nagy öröm számunkra, hogy Bereczki Zoli színész, zenész is a mi DESIGNFLOORING padlónkat választotta otthona felújításához.

 

Tovább

Két nagyszerű hírt is szeretnénk Önökkel megosztani.

Kollégáink folyamatosan képzésekre és kiállításokra járnak annak érdekében, hogy Partnereinknek, Vevőinknek szakszerű és igényre szabott segítséget tudjanak nyújtani.

Tovább

Egger kollekció 2018 - 2020

EGGER pro Laminált padlók

EGGER Parafa padlók

EGGER Design+ padlók

Tovább

Kollégáink Rosenheim-ben voltak, ahol a HARO gyártó számos érdekes témával várja hivatalos viszonteladó partnereit.

 

Tovább

A Construma kiállítás maradandó élmény előtte, közben és utána is. Sajnos a személyes jelenlétet az élménybeszámoló nem helyettesíti, de emlékezni azért mindig kellemes. A padlók pedig gyönyörűek voltak, mint mindig.

Tovább

Egy jó padló újdonság ma már ha nem fából készül, akkor az eredetivel összetéveszthetően utánozza a fát vagy a kőzet burkolatokat, hogy üzletekben, irodákban és a lakásban árassza a barátságos hangulatot és óvja lépteinket. Hogyan?

Tovább


Vinyl burkolatokból, nem csak esztétikailag, de szakmailag, és burkolási szempontból is gyarapítottuk tudásunkat!

Tovább


Vissza a tetejére