Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

hírek, események

HARO gyárunk mindig élen járt az újításokban. Kiemelten ügyel arra, hogy padlói innovatívak, egészségesek, könnyen telepíthetők legyenek. A HARO most megújult az online térben is. Elkészítette legújabb APPlikációját, melyben bármely befotózott tárben megtekinthetők a padlói!

Tovább

Mi, az IBD Magyarország Kft mindig is azt vallottuk, hogy partnereinknek, vásárlóinknak úgy tudunk segíteni, ha előremutató, minőségi megoldásokat nyújtunk. Ezért is forgalmazzuk ezeket a kiemelkedő színvonalú termékeket, melyekkel országszerte viszonteladóinknál, mintatermünkben, és az online felületeinken találkozhatsz. 

Tovább

2019 január 14 és 19 között kerül megrendezésra a BauMünchen, ahol HARO gyárunk is képviselteti magát.

Tovább

A Lakberendezési szakma nem fukarkodik kiállításokkal idén ősszel. Két kiemelt eseményt tudunk említeni, melyen termékeink megjelennek!

Tovább

Munkánk során kiemelten fontos, hogy minden partnerünkkel közvetlen, jó hangulatú munkakapcsolatot alakítsunk ki. Ennek apropóján néhány Lakberendező partnerünknek lehetősége nyílt arra, hogy ellátogasson Németországba HARO gyárunkhoz, kollégáink kíséretében.

Tovább

A virtuális valóság, azaz VR már nem utópia az otthonteremtés területén sem, sokkal inkább mindennapi „realitás”. Eddig kizárólag a szakemberek tudták elképzelni és megítélni, hogy a lakberendezési, átépítési, felújítási ötleteink valójában hogyan is fognak működni, azaz döntéseink milyen térélményt és hangulatot eredményeznek majd.

Tovább

Szeretnénk néhány mondatban és képben bemutatni nektek, hogy milyen volt az idei CONSTRUMA - OTTHONDesign kiállítás.

Először is, szeretnénk megköszönni, hogy közületek is sokan kilátogattak a standunkra, és volt alkalmunk pár szót beszélni.

Tovább

Nagy öröm számunkra, hogy Bereczki Zoli színész, zenész is a mi DESIGNFLOORING padlónkat választotta otthona felújításához.

 

Tovább

Két nagyszerű hírt is szeretnénk Önökkel megosztani.

Kollégáink folyamatosan képzésekre és kiállításokra járnak annak érdekében, hogy Partnereinknek, Vevőinknek szakszerű és igényre szabott segítséget tudjanak nyújtani.

Tovább

Egger kollekció 2018 - 2020

EGGER pro Laminált padlók

EGGER Parafa padlók

EGGER Design+ padlók

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika