Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

hírek, események

Két nagyszerű hírt is szeretnénk Önökkel megosztani.

Kollégáink folyamatosan képzésekre és kiállításokra járnak annak érdekében, hogy Partnereinknek, Vevőinknek szakszerű és igényre szabott segítséget tudjanak nyújtani.

Tovább

Egger kollekció 2018 - 2020

EGGER pro Laminált padlók

EGGER Parafa padlók

EGGER Design+ padlók

Tovább

Kollégáink Rosenheim-ben voltak, ahol a HARO gyártó számos érdekes témával várja hivatalos viszonteladó partnereit.

 

Tovább

A Construma kiállítás maradandó élmény előtte, közben és utána is. Sajnos a személyes jelenlétet az élménybeszámoló nem helyettesíti, de emlékezni azért mindig kellemes. A padlók pedig gyönyörűek voltak, mint mindig.

Tovább

Egy jó padló újdonság ma már ha nem fából készül, akkor az eredetivel összetéveszthetően utánozza a fát vagy a kőzet burkolatokat, hogy üzletekben, irodákban és a lakásban árassza a barátságos hangulatot és óvja lépteinket. Hogyan?

Tovább


Vinyl burkolatokból, nem csak esztétikailag, de szakmailag, és burkolási szempontból is gyarapítottuk tudásunkat!

Tovább

Jó érzés biztosnak lenni abban, hogy forgalmazott termékeinket a legjobb módon építik be. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a termékekkel dolgozó mesteremberek a legmagasabb szinten legyenek képezve. Külön öröm számunkra, hogy a MAPEI a Designflooring LVT termékeiben látja a megfelelő minőséget.

Tovább

A Laminált padlónak azért van jövője, mert a fának van múltja. Kiváló dizájn elem minden barátságosnak tervezett belső térben és már nem csak a padlón. A laminált technológa mára már bevált falburkolatok és bútorok készítésénél is. Az EGGER elsősorban a laminált padlók piacát uralja, de a 2015-ös milánói expo bizonyítja, hogy a jövőt már több laminált termékvonalon képzelik el.

Tovább

 

A kosárlabda az egyik legtradicionálisabb sport Európában. A Supercup egy nemzetközi megmérettetés különböző nemzetiségű csapatokkal, amely minden évben máshol kerül megrendezésre. 

Tovább

A 2015-ös, frankfurti autóipari és kereskedelmi vásáron a világ leghíresebb márkái szektorról szektora mérethették meg magukat a kiállítás legjobb standjáért. 

Tovább


Vissza a tetejére