Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Egger gyárlátogatás és DOMOTEX kiállítás

Két nagyszerű hírt is szeretnénk Önökkel megosztani.

Kollégáink folyamatosan képzésekre és kiállításokra járnak annak érdekében, hogy Partnereinknek, Vevőinknek szakszerű és igényre szabott segítséget tudjanak nyújtani.

EGGER gyárlátogatás

Az EGGER német gyárunk hosszú-hosszú évek óta élen jár a laminált gyártók piacán. Kollekcióját 3 évente teljesen megújítja, ezzel is biztosítja, hogy folyamatosan trendi és a legújabb technológiáknak megflelő padlókat biztosíthasson. 

Legújabb kollekciójában megtalálhatóak a parafa és nedvesség álló laminált padlók is.

Kollégáink idén is kilátogattak az EGGER Wismar-i gyárába, ahol számos hasznos dolgot tanulnak nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is.

Domotex - a világ melegburkolati kiállítása

A Domotex a világ legrangosabb melegburkolati kiállítása. Rengeteg gyár, rengetek újdonsággal jön ki a kiállításon. A kiállításon rész vesz DESIGNFLOORING és ELESGO gyártó is, melyeknek termékeit természetesen itthon már nagy siekrrel forgalmazzuk.

A kiállítás több napon keresztül tart, így lehetőség van az egész vásárcsarnok teljes megtekintésére. Ez remek lehetőség számunkra, hogy találkozzunk gyártóinkkal, illetve hogy olyan új gyártókkal ismerkedjünk meg, akik magas minőségben és elérhető áron nyújtanak termékeket.

KÉPEINKET TEKINTSD MEG FACEBOOK OLDALUNKON!

Tartalomhoz tartozó címkék: hir

Vissza a tetejére