Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Nemesfa asztalok

Nemesfa asztalok az eredeti HARO parkettából, amely HARO gyár legújjabb fejlesztése. Aki tudja, hogy mennyire csodálatos egy valódi faparketta, az biztos lehet benne, hogy ugyan ilyen biztos választás a nemesfa asztal.  Ez nemcsak lehetővé teszi a szoba modern kialakítását, hanem lehetővé teszi a belső kialakítás tökéletes egységét, hogy harmonikus és kényelmes otthont teremthessen.

Három klasszikus étkezőasztal mérete közül választhat:

- 180 x 85 cm
- 200 x 85 cm
- 260 x 100 cm

Kombinálja akár a kifinomult fekete acél megjelenéssel, akár egy stílusos rozsdamentes acél vázzal és a HARO asztal készen áll. Egy asztal, ahogy valóban ki kell néznie. 
Karaktere a részletekben rejlik: A HARO asztal mindig egyedülálló. Az asztallap eredeti HARO parkettaburkolatokból készül, ezért egyedi és időtálló.  Csak a legértékesebb parkettát ajánljuk az asztallapnak. Ha ugyanazt a parkettát választja, mint a padlón, megerősítheti a szoba vizuális benyomását. Vagy szándékosan hozzon létre egy kontrasztot, amely azonnal rabul ejt mindenkit.

Tartalomhoz tartozó címkék: kiegeszito

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika