Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

tippek, ötletek melegburkolatokról

Az EGGER laminált padlók melletti választást számos érv támasztja alá, mi kost azonnal 10-et tudunk mondani Önöknek kapásból! Az első 5 érvet korábban bemutattuk, de nézzük meg a további 5 érvet, arra vonatkozóan, hogy miért is válasszunk EGGER laminált padlót otthonunkba, irodánkba, vagy üzlethelyiségünkbe?

 

Tovább

Lassan kezdődik az iskola, az óvoda… ilyenkor sokan törik a fejüket, vajon hogyan varázsolhatnák még szebbé, még komfortosabbá csemetéik külön kis birodalmát. A gyerekszoba és a gyerekfürdőszoba felújításához adunk most praktikus tippeket…

Tovább

A mai kortárs anyagok az építőiparban és a belsőépítészetben is egyre több újdonságot, egyedi lehetőségeket rejtenek. Az IBD Magyarország Kft kínálata milyen innovatív anyagokat kínál az építkezők és lakásfelújítók számára a melegburkolatok terén? 

Tovább

Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk ma már a belsőépítészeti megoldások terén az egységes felületekre, mely főleg az egybenyitott terek megoldásaival együtt terjedt el erőteljesebben, ahogyan a terek természetes hatású, természetközeli anyagai, anyagmegoldásai is. Ezeket azonban kitűnően összhangba hozhatjuk mind egymással, mind pedig már meglévő színeinkkel, textúráinkkal és bútorainkkal - javasolja Varga Erika, az IBD Magyarország Kft képviselője. 

Tovább

A parketták illetve laminált padlók választásában, a széles választékban való eligazodásnál éppúgy komplex családok segítik a választást, ahogyan a hidegburkolatok vagy más termékek esetében. Az egyes családokon belül választhatunk különféle méretet vagy formát, egy-egy szín ugyanis akár több méretben is elérhető. 

Tovább

Amikor egy parketta vagy laminált padló minőségéről beszélünk, akkor nem csupán a hosszú élettartamot és a tartós kivitelt értjük ez alatt. Egy presztízstermék esetében az is nagyon lényeges tulajdonság, hogy szinte minden variációban, valamennyi térbe alkalmazható, könnyen kombinálható elemek, komplex termékcsaládok álljanak a rendelkezésünkre. 

Tovább

A városi ember életmódjából adódóan folyton rohan, kevesebb idő jut a természetben töltött, aktív kikapcsolódásra, pedig jól tudjuk, hogy az Ember is a Természet része… nem véletlenül keressük ösztönösen azokat a megoldásokat, melyekkel közvetlen környezetünkbe csempészhetjük be az élő természet szépségeit: a meleg hatású, természetes fát, vagy az izgalmas textúrájú kövek látványát.

Tovább

Egyedi látvány, és számos extra tulajdonság jellemzi ma már a kortárs, innovatív gyártók termékeit. Milyen extrákkal, extra hatásokkal és látványvilággal rendelkeznek az újgenerációs laminált padlók? – Varga Erika, Az Innovatív Beltér Design stúdió ügyvezetője beavat minket a padlók újdonságainak izgalmas világába…

Tovább

Amikor haza megy az ember, akkor szeretné elfelejteni az egész napos nyüzsgést, és hangzavart, ami körül veszi. Néha, még a legapróbb zajok is zavaróak tudnak lenni, gondoljunk csak az óra kattogására, vagy a kopogó burkolatra. Az órán mi ugyan változtatni nem tudunk, de tökéletes megoldással tudunk szolgálni azoknak, akik azt szeretnék, hogy a padló sokkal csendesebb legyen.

HARO Silent ComfortTec - A világ legcsendesebb laminált padlója

Tovább

A HARO laminált padlókkal férfiasan tökéletes padlómegoldások: egyszerű, könnyen illeszthető, hangszigetelt. Létezik ilyen? Elvégre az otthonom a nyugalmam és a pihenésem színtere…

Mi kell a gördülékeny, stressz-mentes padlófelújításhoz?

Praktikus, könnyű illesztési technológia és hangszigetelt megoldások…

Tovább


Vissza a tetejére