Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

miért melegburkolat

Amikor melegburkolatról beszélünk, számos opció eszünkbe jut. Ahogyan a nevükben is benne van, egy „meleg” termékekről van szó, tehát esetükben lábaink nem a kőhöz, vagy a csempéhez hasonló hideg érzetben részesülnek majd. A továbbiakban az általunk forgalmazott négyféle melegburkolatot ismerhetjük meg.

Laminált padló

A legnépszerűbb melegburkolat, esetenként a legkedvezőbb megoldás anyagi szempontból, illetve ár-érték arányban is a legkiválóbb megoldás. Anyagát tekintve a laminált padló 90%-ban fa. Sikere és népszerűsége abban rejlik, hogy a klasszikus mintázatok, színek mellett olyan padlónk is lehet, amely korábban elképzelhetetlen lett volna. Színárnyalatban a lehetőségek tárháza majdhogynem végtelen, de ugyanígy kopásállóságban, szélességben, vastagságban, hosszúságban, és felületkezelésben is elegendő variációt találunk ahhoz, hogy a legmegfelelőbbet megtalálhassuk lakásunk egy-egy helyiségéhez. Termékeink között megtalálható Haro, Egger, Elesgo és Aqua-Step márkajelzésekkel ellátott laminált padló. A gyártók termékei közötti különbségről bővebben ITT olvashat (ez linkesítve lesz egy olyan ötösre, ami a gyárakról ír).

Parketta

Az örök klasszikus. Valódi fából készült, rendkívüli szépséget kölcsönöz minden helyiségnek, és lássuk be, van egy presztízsértéke. Árban már magasabb kategóriába sorolandó, de ahogyan mondani szokták, „valamit valamiért”. A parketták legfőbb jellemzője, hogy teljes vastagságukban valódi fából készülnek, egy-, kettő-, és háromrétegű típusban. Mind látványban, mind érzésben természetesek és meleg hatásúak, emellett minden típusuk hosszú élettartamú, többször felújítható. Ezen kívül kiváló hő- és hangszigetelő, antisztatikus, és antiallergén, könnyen és egyszerűen tisztántartható, ami nagy segítség az asztmás és allergiás betegségben szenvedőknek. Napjainkban a fa az építészetben és a belső terek kialakításában egyaránt reneszánszát éli. A fa alapú padlók, tér- és falburkolatok mindig is kedveltek voltak. E felületek természetes anyaguk révén természetes környezetet sugároznak. A parketták segítségével a természet egy darabját varázsolja otthonába. Termékeink között a 150 éves tapasztalattal rendelkező Haro valódi fából készült parkettáival találkozhatunk szintén számtalan féle méretben, vastagságban, felületkezelésben és persze színben.

Vinyl padló

Szintén egy kivételesen népszerű termékről beszélhetünk, ez azonban nem tartalmaz fát. Designflooring gyárunk fő hitvallása a természethez való hűség, így a fa hiányát egyáltalán nem fogjuk észlelni, mivel megjelenésükben a dekorok megszólalásig hasonlítanak a fa- illetve a kőburkolatra. Számos előnye között érdemes említeni karcállóságát, strapabíróságát, vízállóságát, rugalmasságát, időtállóságát, és persze gyönyörű, stílusos megjelenését. Könnyedén formára vágható, aminek köszönhetően a dizájn határtalan megálmodása, majd megvalósítása gyerekjáték ezzel a burkolattal.

Vízálló padló

Némelyikük ugyan nem tartalmaz fát, mégis ez az egyik leghihetetlenebb tény róluk. Aqua-Step termékeink mindegyike 100%-osan ellenáll a víznek, párának, de bármilyen folyékony halmazállapotú anyagnak, így a konyhák és a fürdőszobák könnyedén leburkolhatók vele. Mindemellett a világ egyik legstrapabíróbb anyagáról beszélhetünk, ugyanis a cigarettacsikk elnyomásától a kocsikulcs végighúzásán át szinte mindent könnyedén és persze nyom nélkül átvészel. Az Egger és a Haro víztűrőképességgel ellátott padlói mindenképpen említendők, hiszen ők is ugyanúgy burkolhatók fürdőszobába és konyhába egyaránt, esetükben azonban érdemes gondoskodni a nedvesség azonnali feltörléséről.


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika