Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

blog melegburkolatokról

Szeretnénk néhány mondatban és képben bemutatni nektek, hogy milyen volt az idei CONSTRUMA - OTTHONDesign kiállítás.

Először is, szeretnénk megköszönni, hogy közületek is sokan kilátogattak a standunkra, és volt alkalmunk pár szót beszélni.

Tovább

Mivel várjuk a Construmára kilátogatókat idén?

 

Tovább

Vinyl padlót szertne, de fél, hogy nem fér meg együtt a padlófűtéssel? Szeretnénk megnyugtatni!

Megadunk néhány hasznos információt, és nem lesz ezzel gond!

Tovább

Tudtad, hogy 1999-ben a HDM gyártó volt az, aki először kifejlesztette a szuper magas fényű padlókat?

A magas fényű felület tartós és kiváló minőségű. A Super Gloss kollekció a fa meleg hatását biztosítják, vagy akár a kő természetes hatását varázsolják otthonunkba!

Tovább

Tudtad, hogy világos teret nem csak ablak segítségével akaíthatsz ki?

Sokan szeretik a letisztult, világos tereket. Otthonunk, ahol a lehtöbb időt töltjük, mindenképp olyan legyen, amilyet mi szeretnénk. Ha világos és barátságos nappalira vágyunk, nem szükségszerű, hogy túl sok ablak legyen a szobában.

Tovább

A padlók új korszaka: A Deep Emotion az érzékek két lenyűgöző kombinációját vegyíti. Ez a látás és az érzékelés.

Tovább

Az EGGER laminált padlókat még a legkisebbek is imádni fogják…

Elvégre nyugodtan pancsolhat, rámolhat és futkározhat is rajta biztonsággal a kicsi, nem fog elcsúszni: az R10 csúszásmentes felületet a magas minőségellenőrzési szabvány, a DIN EN 51130 szerint gyártották, melynek teljes folyamata ráadásul a környezetbarát DPR technológiával készült. 

Tovább

Ezt meg fogjuk jegyezni! Szuperfényes (Supergloss, Superglanz). Tükrös hatású, tisztaságot sugárzó laminált padlóburkolat

Tovább

Biztosan hűvös volt a fal mellett. Vagy csak a fal színe volt hideg. Vagy csak a sima fal volt egyhangú. Vagy csak a megszokottól eltérőre vágytunk már régóta. Vagy csak barátságos térre vágytunk. Vagy csak arra a falra egy mester sem vállalta a festést. Vagy csak valakinek rossz volt a tér érzékelése. Vagy éppenhogy túl jó. Mindegy, nem érdemes kideríteni, megtörtént a váltás. Falra került a padló.

Tovább


Vissza a tetejére