Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

blog melegburkolatokról

Újabb remek dolog, amiben természetesen az IBDesign is részt vesz! Nézd meg az év szenzációját az Online Lakberendezési kiállítást!

Tovább

Univerzális színvilág, bővített termékválaszték, még jobb minőségi tulajdonságok és így még jobb felhasználói előnyök, valamint a vállalat pozicionálása, kivételes minőségű laminált padlóburkolatok gyártója, mind-mind az új 2019-es HARO laminált padló kiemelkedő hozadéka.

Tovább

HARO gyárunk mindig élen járt az újításokban. Kiemelten ügyel arra, hogy padlói innovatívak, egészségesek, könnyen telepíthetők legyenek. A HARO most megújult az online térben is. Elkészítette legújabb APPlikációját, melyben bármely befotózott tárben megtekinthetők a padlói!

Tovább

Egy igazi klasszikus stílusú és elképesztő panorámájú vidéki villába tekinthetünk most be, melyet pár hete bocsátott a piacra a világhírű színész. Meg fog lepődni, mennyire szép!

Tovább

2019 január 14 és 19 között kerül megrendezésra a BauMünchen, ahol HARO gyárunk is képviselteti magát.

Tovább

A fekete és a fehér kontrasztos kombinációja a sötétség és a világosság küzdelmére tereli a gondolatokat, a jóéra és a gonoszéra, a yin-re és a yang-ra, melyek egyensúlyban tartják az univerzumot.

Tovább

Munkánk során kiemelten fontos, hogy minden partnerünkkel közvetlen, jó hangulatú munkakapcsolatot alakítsunk ki. Ennek apropóján néhány Lakberendező partnerünknek lehetősége nyílt arra, hogy ellátogasson Németországba HARO gyárunkhoz, kollégáink kíséretében.

Tovább

Azt tudta, hogy nem csak a konyhabútorok, hanem a laminált padlók is lehetnek magas fényűek?

Egyre többen keresik a fényes padlókat! Nézzük, mivel tudunk segíteni azoknak, akiknek ez a padló minden vágyuk.

Tovább

Szeretnénk néhány mondatban és képben bemutatni nektek, hogy milyen volt az idei CONSTRUMA - OTTHONDesign kiállítás.

Először is, szeretnénk megköszönni, hogy közületek is sokan kilátogattak a standunkra, és volt alkalmunk pár szót beszélni.

Tovább

Mivel várjuk a Construmára kilátogatókat idén?

 

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika