Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

akik a termékeinket használják

Nem túlzás azt állítani, hogy a padló a fő eleme, mely a szalont egy igazán emlékezetes hellyé teszi.
Agata Chomiak
Enteriőr tervező

Tovább

Mindig öröm látni, amikor a termékeink kikerülnek mintatermünkből, és életre kélnek.

Tovább

Újabb referenciával bővültünk, melyet kivitelező partnerünk küldött.

Tovább

“Karndean Kaleidoscope - csak a képzelet szab határt” - Simon Jones, Simple Simon Design

Tovább

A szőnyegeket eltüntették a Meliá Luxemburg szállodából és mind a 160 szobájába, mintegy 4000 m2-en EGGER PRO laminált padlót telepítettek.

Tovább

A Tirolbeli St. Johannban lévő orvosi rendelő padlójára az EGGER innovatív burkolata került.

Tovább

"A Karndean Designflooring-ot egy nélkülözhetetlen termék márkának írnánk le, hiszen a design-jaik előremutatóak, magas minőségűek és tökéletesen illenek a nagy forgalmú területekre.”

Tovább

"Nagyon elégedettek vagyunk! 1 hónapja használjuk de minden nagyon szuper! Könnyű tisztán tartani. Nem csíkos ha felmossuk. Nagyon szép lett. A burkoló is dicsérte! Nekünk elég sűrűn “lakott” a lakás."

Tovább

Az Egyesült Királyság vezető állateledel, játék és felszerelés szakértője a Pets Corner a Karndean Designflooring-ot választotta, hogy kiteljesítse a felújított üzlethelyiségét és fokozza a teljes vásárlói élményt. 

Tovább

A fapadló meleg színeivel szemben áll a tágas üveg homlokzat. A fa felelős a kellemes meleg érzetért, amelyben otthonosan érzik magukat a munkavállalók. 

Tovább


Vissza a tetejére