Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

akik a termékeinket használják

Kedves Vásárlónktól, Horváth Istvántól kaptuk a lenti képeket, és a kedves szavakat:
"Feltettem a HARO parkettát a falra. Egyszerű volt, jól van kitalálva :). Köszönöm!"

Tovább

Egger Aqua+ Dark Santino Stone és HARO falrögzítő rendszer.
 

Tovább

“Nagyon szerettük volna elkapni az amerikai vacsora-éttermek dizájnjának lényegét, és a Karndean Designflooring termékek ideálisak ennek megvalósítására.” - Mark Earnes, étterem tulajdonos

Tovább

A HARO laminált padlók meggyőzték az építészeket

A Vegamar borkereskedés azonnal lenyűgözi a vendégeit, amint belépnek az üzletbe, a futurisztikus dizájnjával és kifinomult világításával.

Tovább

Kényelem, praktikusság, megfelelő ár-érték arány: ez (és még sok minden más), amit az EGGER laminált padlók kínálnak a családoknak otthonuk berendezéséhez.

Tovább

A VIP részleg meglévő felújítási terveihez még egy kis luxust szeretne hozzáadni a “The O2” nevű londoni szórakozóhely az által, hogy Designflooring laminált padlót alkalmaz.

Tovább

Braunschweig - A nemzetközi divatcég, a német s.Oliver, melynek székhelye Würzburg-ban van, majdnem száz üzlettel rendelkezik csak Németországban. A legújabb üzlete Braunschweig-ben HARO parkettával van burkolva.

Tovább

Az EDEKA Marktkauf in Adendorf átalakítása annak érdekében történt, hogy a jólét és a nyugalom üzenetét közvetítse a vásárlóknak.

Tovább

Egy különleges vállalkozást indított a testvérpár, Aimee és Sasha Hyde, hiszen a régóta zárva lévő II-od osztályú grúz birtokot felújították, és létrehoztak egy pezsgő kereskedelmi vállalkozást és művészeti galériát, a Persorát.

Tovább

Németország 2,8 millió diákja olcsó lakást szeretne találni, de a megfizethető lakások kínálata szűkös. A hallgatói létszám növekedése tovább súlyosbította a helyzetet az elmúlt években. A kicsi és a mikro-méretű lakóterületek hiánya gyakran a nagyobb, családbarát lakások helytelen használatához vezet a tanulók lakóközösségei révén.

Tovább


Vissza a tetejére