Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Ilyen lakásba sokan beköltöznének

A Hüttental lakóegyesület által épített apartman a lakói számára fantasztikus kilátást biztosít. Tulajdonosként és bérlőként egyaránt ezen kívül egyéb más előnyöket is élvezhetnek. A kiváló színvonalat képviselő lakásokban a HARO DISANO egészséges padlói sem hiányozhatnak.

A Karl-Sassmann-We-en található 7 épületet a háború okozta szerkezet omlás miatt le kellett bontani. A Wüttes Hüttental lakásszövetség öt új épületet valósított meg, összesen 70 új alapterülettel rendelkező apartmannal. 

Mit jelent valójában a szövetkezeti élet?

"A szövetkezet célja kizárólag az, hogy a tagoknak jó és funkcionális apartmanokat biztosítsanak speciálisan épített vagy megvásárolt házakban, megfizethető bérleti díjakkal."

Amit a WGH alapítói 1902-ben vezérelvként megfogalmaztak, az a mai napig érvényesek és garantálja a társadalmilag elfogadható bérleti díjakat.

Öt apartmanház található a Karl-Sassmann-Weg-en, amelyek 70 kiváló minőségű és leginkább akadálymentesített lakást kínálnak, több mint 10 millió eurós beruházással. Minden ház különféle apartmanokat biztosít, hogy megfeleljen a különböző követelményeknek.

A spektrum 38 m²-es egyszemélyes lakástól a tágas, 115 m²-es apartmanokig terjed, amelyekben a családok két szinten kényelmesen élhetnek. Minden házban van lift, parkolóhelyek és külön alagsor minden lakóegységhez. Jellemzően az apartmanok világosak, köszönhetően annak, hogy nagyon sok az ablakfelület. Az erkélyek és a játéktermek is üvegezettek az utcai frontokon, így vizuálisan tágas hatást kapnak. Természetesen az összes lakásban modern és kiváló minőségű anyagokat használtak, fenntarthatóság jegyében és az Energiatakarékos Rendelet (EnEV) szerint. 

Fenntarthatóság és egészséges életmód - DISANO by HARO 

A padló kiválasztásakor a WGH szándékosan választotta a DISANO by HARO padlót  a fenntarthatóság és az egészséges életmód szempontjából. A Hamberger ipari üzem ökológiai felelősség vállalást vállal Rosenheimben található telephelyével. A környezetbarát gyártás ISO tanúsítvánnyal rendelkezik az aktív környezetgazdálkodás és az energiafogyasztás csökkentése érdekében. A DISANO design padlók megkapták a Kék Angyal és az eco-INSTITUT címkét, ezért garantálják az egészséges otthont. Az olpei Fußboden König cég a DISANO padlókat 2000m2 felületen ragasztották. Ezáltal a padló ideális padlófűtés esetén, és nedves helyiségekben is megfelelő választás. Könnyen karbantartható, tisztán tartható, így évekig megőrzi szépségét - a Siegenben található 70 apartman lakói és tulajdonosai ezáltal rendkívül elégedettek.

 

Felhasznált termék:

DISANO by HARO Project Crystal Oak - 537296


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika