Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

magazin

Rengeteg kérdés merül fel bennünk a burkolást megelőzően, és talán jó néhány nem, amire pedig érdemes lenne figyelmet fordítani. Nézzük szép sorjában!

Tovább

Tudjuk, hogy a természet jó hatással van ránk – ez már önmagában elegendő ok arra, hogy a hűvösebb hónapokban néhány természetes elemmel frissítsük fel otthonunkat...

Tovább

Számunkra is az egészség a legfontosabb, ezért számos intézkedést hoztunk.

Tovább

Mi az a vinyl padló, miért szerejük, hogyan burkoljuk?

Tovább

Annak ellenére, hogy a melegburkolatok tárháza igen széles, még mindig azt látjuk a valódi faparketta, vinyl és parafa padló mellett a laminált padló a legkedveltebb válsztás az otthonokba. Ezért most ezt választottuk egyik fő témánknak a hónapban!

Tovább

Egy burkolat, mely öröm a puha talpaknak, és természetessége valózsi különleges érzést ad otthonunknak.

Tovább

A DESIGNFLOORING luxus vinyl padlóit gondosan úgy tervezték, hogy az eredeti anyagok hátrányai nélkül lehessen évezni otthonunkban a kő és fa burkolatokat.

Tovább

Világos szín időtlen és mindig jó választásnak bizonyul.

Tovább

A kész parketta népszerű az egész világon. Az ok az nyagban rejlik: a fa természetes és fenntartható nyersanyag , kiváló környezeti lábnyommal.

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika