Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

magazin

És mit tud ehhez hozzátenni egy innovatív, tudatos laminált padló?

Mindenekelőtt attól, hogy a bútorgyártó lehetőség szerint kerüli a káros vegyi anyagok használatát, ahogyan a bútoraink formai kialakítása is ergonomikus. Használhatunk még ezen felül légtisztítót, páramentesítőt, de a padlóink, szőnyegeink káros anyag kibocsátására is ügyelnünk kell, különösképpen, ha allergiásak vagyunk…

Tovább

3 dolog, melyet érdemes átgondolnunk a laminált padló kiválasztása előtt…

Padlót választani amilyen könnyűnek tűnik, lehet épp olyan bonyolult is. A technikai paraméterek, kopásállóság, felület, telepítési kérdések mellett nagyon lényeges szempont a padló kinézete, stílusa – mely majd otthonunk egyik legfőbb jellemzője lesz, és alapjaiban határozza majd meg a lakás hangulatát…

Tovább

Aki rendszeresen jár barkácspiacokon, biztosan észrevette, hogy a laminált padlók mindenhol jelen vannak. Azonban hiába keres egy terméket, méghozzá a klikk-parkettát! Négy márkás padlót megvizsgáltunk a szakkereskedők közül. 

Tovább

Belsőépítészeti, lakberendezési szempontból is egyre nagyobb jelentőséggel bírnak az egységes rendszerek, koncepciók – már csak azért is, mert egyre több teret, helyiséget nyitunk egybe, a még tágasabb térérzet érdekében. Így a padlónk akár lehet azonos anyagú, textúrájú a lépcsőnkkel – ehhez pedig ma már gyönyörű, komplett lépcsőburkoló rendszereket kapni, hála a kreatív gyártóknak…

Tovább

Korábbi évekből, sőt évtizedek hozadékaként még mindig számos tévhit, félelem él bennünk a vinylpadlókkal szemben. A műanyagadalékok károsanyag-kibocsátásától, az allergének levegőbe kerülésétől azonban ma már nem kell tartunk: a mai vinyl padlók korántsem azonosak a korábbi linóleumokkal és PVC padlókkal, melyek gyártásakor még valóban nem túl sokat foglalkoztak a könyezettudatos, és egészségtudatos megoldásokkal. A mai, újgenerációs padlók ezzel szemben már komoly védjegyekkel ellátva kerülnek forgalomba. Nézzük meg, miért is jó, miért is célszerű ma a vinyl mellett dönteni?

Tovább

Ápoljuk helyesen a padlónkat – profi termékekkel. A HARO nagy segítségünkre lehet mind a laminált padló, mind pedig a gyönyörű, természetes faparketták helyes ápolásában hű társunk lehet. A HARO padlóápolókkal valamennyi melegburkolat tisztása, ápolása, és karbantartása gyors, egyszerű, és problémamentes. Ismerkedjünk meg ezekkel a termékekkel most egy kicsit részletesebben is, hogy vajon miben rejlik a hatékonyságuk?

Tovább

Sokoldalúság, sokszínűség, trendi megjelenés. Sokan csupán így ismerik az EGGER padlóburkolatokat, pedig ez a precíz, világszínvonalat képviselő, német minőségű gyártó ennél jóval többet tud! 17 gyár, 50 ország, 7200 munkatársa dolgozik azon, hogy a mi életünk, közvetlen környezetünk napról napra szebb, jobb, kényelmesebb és egészségesebb lehessen. Nézzünk meg most ezen a héten a kiemelt tízből az első 5 olyan tényt, hogy mivel is győzhet meg bennünket az EGGER, miért is ajánlott kifejezetten az EGGER laminált padlói közül választani?

 

Tovább

Az EGGER laminált padlók melletti választást számos érv támasztja alá, mi kost azonnal 10-et tudunk mondani Önöknek kapásból! Az első 5 érvet korábban bemutattuk, de nézzük meg a további 5 érvet, arra vonatkozóan, hogy miért is válasszunk EGGER laminált padlót otthonunkba, irodánkba, vagy üzlethelyiségünkbe?

 

Tovább

Korábban a fürdőszoba, most pedig a konyha tereibe mutatunk, ajánlunk olyan minőségi, mutatós termékmegoldásokat, melyek nemcsak egymással társíthatók kiválóan, de a stíluskérdésünket is megoldják helyettünk. Legyen akár loft, modern, urbánus – vagy éppen vidéki, rusztikus, vagy hagyományos dizájnban megálmodott konyha – az IBDesign személyre szabható összeállításaiban mindent megtalál!

Tovább

Hozzá illő kád és mosdó?Akár stílusonként is, komplett koncepcióból válogathatunk…

Igen, ma már ez is megoldható! Méghozzá egyedi stílushoz tervezve, vagy hangulatunkhoz illően… Rövid, két részes lakberendezési koncepcióval, konkrét termékajánlóval készültünk ezúttal, hiszen egyre többen keresnek fürdőszobába, konyhába is melegburkolatot. A nedvességálló laminált padló még nem volt 100%-os megoldás a vizes blokkok tereibe, azonban a sokoldalú vinyl megjelenésével ma már ez sem lehet probléma! Nézzük, mely stílushoz mely termék dukál a leginkább?

Tovább


Vissza a tetejére