Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

magazin

Az évvége egyik legnagyobb dobása a laminált padlók háza táján az EGGER legújabb kollekcióinak piacra dobása, mellyel a 2018-2020-as időszak trendjeit is meghatározták. Az új trendek egyik legfőbb eleme a személyre szabhatóság, az egyediség megteremtése. Az egyes modellek saját képünkre formálásának lehetőségét és az eddiginél is nagyobb komfortját elsősorban az anyagok innovatív technológiai újításainak, forradalmi változásainak köszönhetjük.

Ismerkedjünk meg ezúttal részletesebben is ezekkel a trendekkel, és új anyagokkal!

Tovább

Aki ma felújít vagy építkezik, bizony nincs könnyű dolga: a gyártók évről évre jönnek ki a jobbnál jobb újdonságokkal, innovációs megoldásokkal, és persze, a trendek is évről évre változnak, mi pedig igyekszünk lépést tartani. A laminált padlók egyik legrangosabb, legnevesebb képviselője, az EGGER gyár a 2017-es év végén rukkolt elő a különleges új kollekcióval, mely nem csupán a trendek személyre szabhatóságát hirdeti, hanem anyagát, technológiai megoldásait tekintve is számos innovációt, kényelmi megoldást hozott el a számunkra!

Tovább

Finom, légy szürkék, havat megidéző, csillogó fehérek, vagy a finom grafitpor árnyalatai… A tél hűvös, ezüstös hangulatát idézzük most fel ezekkel a különleges, hűvös árnyalatú melegburkolatokkal!

Tovább

Bizony, még ha nem is a legideálisabb – azonban sajnos, néha elkerülhetetlen a téli lakásfelújítás. Éledezik a lakáspiac, egyre többen adnak el és vásárolnak, a költözés pedig van, hogy nem várhat! Télen belevágni persze nem egy leányálom, ám néhány okos trükkel könnyedén átvészelhetjük otthonunk felújítását, burkolását még a legzordabb időben is…

Tovább

Akár a ragyogó glamour, az extra csillogó felületek jegyében, akár a matt, letisztult, skandináv egyszerűség erejével képzeljük el a meghitt téli otthont – nekünk mindenre van megoldásunk! Az IBD Magyarország nem ismer lehetetlent, ha egyedi dizájnról, egészen különleges hatásokról, meseszerűen bájos elképzelésekről van szó…

Tovább

A családi vállalkozásból még a hetvenes évekből induló design padlókat mára a világ egyik leghíresebb luxus padlóiként tartjuk számon. Alapvető értékeik – a sokoldalúság, a szenvedélyesség, a természet szépsége, és a számos innováció – tette igazán népszerűvé elsősorban a francia, a német és a holland piacokon – ám mára már keletre, hazánkba is eljutottak. Milyen egyedi innovációkat ismerhetünk meg a DESIGNFLOORING gyártóitól? 

Tovább

Íme, a ma legdivatosabb sötét laminált padlók…

Mesés ébenfa, fekete fenyő, patinás vagy pácolt hatású sötét tölgyek különböző, hideg-meleg árnyalatai várnak a természetkedvelőkre, ahogyan az antracitszürke beton és kő mintázatai ejtik majd rabul a modern terek szerelmeseit… Azonban a laminált padlók világában még mindig újdonságként hat a homogén, fényes csokoládé, ahogyan az igazán merész és exkluzív lakkhatású fekete árnyalata is…

Tovább

Melegburkolatainkon éppúgy, ahogy a hidegburkolatok egyre szélesebb tárházában már szinte nem is létezik lehetetlen! A természet gyönyörű textúrái – mint a fa erezete vagy a kövek olykor finomabb, olykor durvább rajzolata élethűen visszaköszönnek, szinte bármilyen anyagon – legyen az matt, selyemfényű, vagy éppen egészen magasfényű felület, méghozzá túlérzékenység nélkül! Mit jelent vajon az érzékeny padló? És tényleg létezik ma már Wellness padló is? 

Tovább

A nagy kérdés, mellyel nap, mint nap találkozunk - Hogyan burkoljunk, hogy ne legyen hideg? Ezt a kérdést szokta követni, hogy mit burkoljunk? Lamindált padlót, parkettát vagy járólapot? Na és persze a legyen padlófűtés vagy sem?

Tovább

Otthonunk padlójának kiválasztásakor fontos szempontok a minőség, a megjelenés, az alkalmatosság és természetesen manapság már talán úgyis mondhatnánk, hogy a padló jótékony hatása(i). Legfrissebb cikkünkben a rendkívül innovatív és a lakosság körében egyre népszerűbb parafa padlót “járjuk” körbe. Első sorban kifejtünk minden fontos szempontot, illetve az is kiderül miért ajánljuk ezt a puha padlót gyerekszobába és otthonunk központi helyiségébe, a nappaliba!

Tovább


Vissza a tetejére