Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

Videók

Mi az az Unifit technológia? Miért jó és, hogyan könnyíti meg a munkát?

Tovább

Az EGGER JUST clic rendszerével a padló lerakása valóban könnyű. Nézd meg videónkat, ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Tovább

Nézd meg, hogy készíti az EGGER gyár a magas minőségű laminált padlóit. Elképesztő, hogy milyen sok ember munkája van abban, hogy a mindennapjainkat szebbé tegyék!

Tovább

A Disano kollekció mindegyes tagja egyedülálló terméktulajdonságokkal rendelkezik – 100%-ig PVC mentesek, lágyítószert és nehézfémeket nem tartalmaznak. Egyszóval – egészségesek! A kínálatban megjelenő autentikus famintázatnak és a nagyszabású parasztházpadló formátumnak köszönhetően különösen vonzó megjelenésnek örvend a Haro Disano termékcsalád.

Tovább

Top Connect - egyszerűbb, mint egy gombnyomás. Ez az újonnan kifejlesztett szerelési rendszer a legkönnyebb dolog a világon. Az elemek szögben egymás felé állnak, frontálisan záródnak kevés erőfeszítéssel. Egyszerűsége ellenére a Top Connect eljárás rendkívül biztos. A titok a szabadalmaztatott rugós mechanizmus, amely összeköti az egyes deszkailleszkedéseket egymással. A Celenio termékcsaládnál is!

Tovább


Vissza a tetejére