Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Laminált padló és parketta alá feltétlenül szükséges – alátét fóliák és hangszigetelő lapok

Laminált padló és parketta alá párafékező fólia:

A laminált padló és a parketta gyárak garancia vállalásának feltétele, hogy a termékeik lerakásánál párafékező fólia legyen a padló alatt.

A párafékező fólia közvetlenül az aljzatra kerül, 20 cm-es átfedéssel. A párafékező fólia feladata, hogy megakadályozza, hogy az aljzatra lecsapódó pára a termékkel érintkezzen. A párafékező fólia ezenkívül megakadályozza, hogy a burkolás során az aljzaton lévő por a burkolóanyagra kerüljön.

Hangszigetelő fólia, hangszigetelő lemez:

A választásunkat befolyásolhatja a laminált padló, vagy parketta milyensége és minősége, továbbá, hogy milyen mértékű hangszigetelést szeretnék.

PE fólia:

A 2 mm vastag PE fólia a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás. Hátránya, hogy a padló használata során a fólia összenyomódik, a padló megsüllyed ezáltal a szegőléc és a padló találkozásánál csík keletkezik. Nem képes semmilyen aljzat hiba kiegyenlítésére.

Profi Floor hangszigetelő hablemezek:

A hablemezek 3, és 5 mm vastagságban kaphatók. Kisebb aljzat hibákat korrigálhatunk velük, száraz technológiával tudjuk az aljzatot kiegyenlíteni.

A hablemezek nagy teherbírással, magas hang- és hőszigetelési tényezővel rendelkeznek.

Profi Floor hangszigetelő hablemez - padlófűtéshez:

Amennyiben a laminált padló vagy a parketta padlófűtés fölé kerül lehelyezésre, úgy gondoskodni kell a padlófűtés hatékonyságáról is. A padlófűtés esetén az 1,6 mm vastag perforált Profi Floor THERMO hablemezt ajánljuk. 

Tartalomhoz tartozó címkék: kiegeszito

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika