Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Padló a falon

A meleg falfelületekkel ellátott falpanelek egyre inkább megtalálhatók a modern, formatervezett házakban és apartmanokban.

Már elmúltak azok az idők, amikor a fehér falak jelentették a belsőtér-kialakítás netovábbját. A fal és a padló színt és érzékelhető felületstruktúrákat „kapnak”. Mi tartozhat szorosabban a fa nyersanyaghoz, mint a felhasználás ott, ahol már évszázadok óta bevált? A modern rendszerek lehetővé teszik a betonnak vagy palának látszó parketta, laminált szálak vagy falemezek egyszerű lerakását a falon is, és ezzel nemcsak kellemessé teszik a lakás légkörét, hanem különlegese módon és különleges minőségben teremtik meg a tér hangulatát. A HARO parkettával, HARO laminált padlóval vagy CELENIO-val burkolt falfelületek teljesen megragadják a figyelmet a négy fal között.A fantáziának itt szinte semmi sem szab határt.

A modern HARO padlóburkolat falra szerelése rendkívül egyszerű. Ehhez az alapot a HARO által speciálisan kifejlesztett fali rögzítési rendszer biztosítja. Ennek részei a rögzítősínek, a speciális kezdő és záró kapcsok, valamint a rögzítőkapcsok. Mindegy, hogy HARO eredeti fa parkettát, HARO laminált padlót vagy CELENIO lapot választ – minden HARO minőségi padlóburkolat egyszerűen és gyorsan felszerelhető a falra. 

Napjainkban a padlófelülethez illeszkedő, kiváló minőségű táblákat használják egyszerű fadarabok helyett. A Rosenheim-alapú parketta különlegességek terén a HARO évtizedes tapasztalattal rendelkezik a Németországban előállított, kiváló minőségű fapadlók gyártásában, és tökéletes megoldást kínál a kortárs belső faltervezéshez a jelenlegi és legmodernebb laminált és parketta burkolataival, valamint az innovatív fa padló megoldásaival a CELENIO-val.

A modern HARO padlóburkolatok felszerelése a falra hihetetlenül könnyű. Ennek oka a HARO speciálisan kifejlesztett falra szerelhető rendszere, amely tökéletesen illeszkedik a HARO termékcsaládhoz. Ez a rendszer a sínek rögzítésével, a speciális indító- és végcsapokkal, valamint a rögzítőcsapokkal rendelkezik. Függetlenül attól, hogy a HARO valódi fa parkettájátt, a HARO laminált lapjait vagy a CELENIO fa csempéjét választja - a HARO minden minőségi padlóját könnyen és gyorsan fel lehet szerelni a falra.

   

Rögzítése pontosan ugyanúgy történik, mint a padló felszerelése esetén. A falon lévő padlólapok végleges rögzítéséhez használt speciális végcsapok a falon lévő "szerelési munka" utolsó része. Az illeszkedő alumínium öntvények, amelyek az oldalakat fedik le, egy tökéletes felületet biztosítanak, amely egy csodálatots keretet ad a helyiségnek.

A parkettázott szobák kialakításakor a HARO még az eredeti parkettákból készült, megfelelő színekkel ellátott burkolatburkolatokat is kínál.

Tartalomhoz tartozó címkék: kiegeszito

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika