Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

Kiegészítők

Nemesfa asztalok az eredeti HARO parkettából, amely HARO gyár legújjabb fejlesztése. Aki tudja, hogy mennyire csodálatos egy valódi faparketta, az biztos lehet benne, hogy ugyan ilyen biztos választás a nemesfa asztal.  Ez nemcsak lehetővé teszi a szoba modern kialakítását, hanem lehetővé teszi a belső kialakítás tökéletes egységét, hogy harmonikus és kényelmes otthont teremthessen.

Tovább

Ha melegburkolatot szeretne lépcsőjére, akkor a legjobb, ha a designt és a praktikumot ötvözi. Ebben elől járó a HARO gyár. A HARO burkolataival lehetőség nyílik arra, hogy az egész teret egységessé akalítsuk ki, még akkor is, ha a lépcsőről van szó.

Tovább

Ez a megoldás egyre nagyobb teret hódít a mindennapokban. Nem csoda, hiszen egyedi, szép és kreatív megoldás

Tovább

Laminált padló és parketta lefektetésénél a padlók hosszú távú minőségének megóvása és a kellő mértékű hang- és hőszigetelés elérése, valamint a komfortos padló akusztika elérése érdekében alátét fóliát és hangszigetelő alátétet kell alkalmaznunk.

Tovább

A padlóburkolás tökéletes befejezése a szegőléc felhelyézésével történik. Kínálatunkban 4 és 6 cm magas, színazonos szegőlécek találhatók. 

Tovább

Manapság egyre több háztartás figyel arra, hogy környezettudatosan használja a tisztítószereket. A HARO parkettagyár saját fejlesztésének köszönhetően egy új, egyedi terméket fejlesztett ki padló és parketta ápolásra. De nem álltak meg egy temréknél. Egy komplett tisztítócsaládot dobtak piacra, ami segít a padló és a parketta tisztántartásában. A HARO 150 éves tapasztalatának hála bízhatunk a termékekben, biztosak lehetünk abban, hogy jól választunk, ha ezzel tisztítjuk a parkettánkat, vagy padlónkat.

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika