Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

IBDesign mintaterem

Otthona kialakítása, felújítása során rengetek kérdése és problémája merülhet fel. Abban tudunk segíteni, hogy a felmerültekre választ adunk annak érdekében, hogy valóban olyan életteret tudjon kialakítani magának, melyben Ön, családja és barátai igazán jól érzik magukat.

Kíváló melegburkolatainkkal és fürdőszobai termékeinkkel kívánunk hozzájárulni otthona szépítéséhez. 

“Igen, valahogy így van: otthon az, ahova hazatérsz. Ahol valaki vár este. Ahol ismered a fal kopásait, a szőnyeg foltjait, a bútorok apró nyikorgásait. Ahol úgy fekszel le az ágyba, hogy nem csak alszol, hanem pihensz. Nem csak pihensz, hanem kipihened magad. Kipihened az életet, az embereket, mindent. Ahol otthon vagy, az az otthon. Nem kell hozzá sok. Elég egy szoba. Ha tízen vagytok benne, az se baj. ” 
(Wass Albert)

Térjen be hozzánk, ha kérdése van, vagy ha szeretne többet megtudni a meleburkolatokról, öntött márván fürdőszobai termékekről, gránit mosogatókról!

Nyitvatatrás:

Hétfő - Péntek: 9-18 óráig
Szombat: 9-13 óráig


EGGER – a folyamatos megújulás útján

EGGER német gyártónk több szempontból is különleges. Nem csak azért, mert magas minőségű padlókat gyárt, hanem azért is, mert 3 évente teljesen megújítja padló kollekcióját.

A legújabb, 2018-2020-as kollekció is jópár újdonságot hozott.

  • EGGER laminált padlók
  • EGGER parafa padlók
  • EGGER Design+

 

DESIGNFLOORING – Ilyet nem igen látott máshol         

A DESIGNFLOORING igen különleges helyet foglal el a melegburkolatok piacán. Vinyl padló magában hordozzák a melegburkolatok minden előnyös tulajdonságát. Ha DESIGNFLOORING burkolatot mellett dönt, megteheti azt is, hogy kő hatású padlót választ, az említett melegburkolati tulajdonságokkal. Számos kő, beton és fahatású vinyl padlót kínál a gyártó, elérhető áron.

HARO – tapasztalat és innováció

HARO gyárunk több, mint 150 éves múltra tekint vissza. Saját erdőgazdálkodásban termesztett fákkal dolgoznak, és kiemelt figyelmet fordítanak környezetünkre. Olyan csodálatos és egyedi faparkettákkal hívják fel magukra a figyelmet, mely más gyár csak pislogva figyel. Csodálatos, kézzel megmunkált Manufactura termékei kiemelik társaik közül a HARO faparkettát. A klasszikus 1 sávos szalagparkettától a tereken átnyúló, 3, ill. 4 méteres XL-padlókig minden helyiséghez a tökéletes méreteket kínálnak. A HARO a faparketták mellet laminált és prafapadlókat is gyárt. Hallot már a világ legcsendesebb padlójáról? Ha nem, jöjjön be mintatermünkbe, próbája ki bátran!

ZEGE by MARMORIN - öntött márvány fürdőszobai termékek

Ha a fürdőszobai megoldásokról beszélünk, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy a ZEGE by MARMORIN mosdók öntött márvány alapanyaga többek között azt is lehetővé teszi, hogy fényes illetve matt felületű termékeket egyaránt megtaláljon kínálatukban. Az öntött márvány alapanyagú termékek kellemes lágy tapintású, nem hideg felületet biztosítanak. A széles forma- és méretválaszték nem csak a már megszokott típusokat, de speciális változatokat is jelent. A könnyű beépíthetőség mellett a használat során a könnyű tisztántarthatóság is fontos szempont, amikor a Marmorin mosdó, zuhanytálca, vagy akár fürdőkád megoldások mellett dönt.

ZEGE by MARMORIN - gránit mosogatók

A konyhai termékeik szembeötlő tulajdonsága az az ergonómiai tervezettség, ami által igazán kényelmes mindennapi használatot biztosít tulajdonosának. Természetesen a konyhában is olyan elemeket szeretnének látni, amelyek nem csak praktikusak, de esztétikailag is ugyanolyan magas színvonalon teljesítenek A letisztultság a mosogatók esetében nem csak esztétikai vonatkozású, hiszen a ZEGE by MARMORIN által kifejlesztett magranit néven szabadalmaztatott anyagösszetétel arról is gondoskodik, hogy a szinte pórusmentes felületen semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg. Így valójában az Ön és környezetének higiéniájáról gondoskodik.


 

Mintatermünk képekben (a képgalériához kattintson a képre):

 

mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
 


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika