Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

mintaterem

Otthona kialakítása, felújítása során rengetek kérdése és problémája merülhet fel. Abban tudunk segíteni, hogy a felmerültekre választ adunk annak érdekében, hogy valóban olyan életteret tudjon kialakítani magának, melyben Ön, családja és barátai igazán jól érzik magukat.

Kíváló melegburkolatainkkal és fürdőszobai termékeinkkel kívánunk hozzájárulni otthona szépítéséhez.

EGGER – a folyamatos megújulás útján

EGGER német gyártónk több szempontból is különleges. Nem csak azért, mert magas minőségű padlókat gyárt, hanem azért is, mert 3 évente teljesen megújítja padló kollekcióját.

A legújabb, 2018-2020-as kollekció is jópár újdonságot hozott.

EGGER laminált padlók

A laminált padlót nagyon sokan szeretik, mert igazán felhasználóbarát. Az EGGER padló tökéletes választás, ha magas minőségű, mégis kedvező árú melegburkolatot szeretnénk otthonunkba. A laminált termékcsaládot jószívvel ajánljuk nappaliba, hálószobába. Számos szín, és minta közül lehet válogatni. Ki gondolná, hogy az eddig faparketta halszálka mintáját átemeljük egy tökéletes laminált padlóra? Nos, az EGGER gondolt.

EGGER parafa padlók

Az EGGER Comfort termékcsaládja parafa padlókat ölel fel. Nem a klasszikus parafára kell gondolni 2018-ban. Számos dekor és egyedi minta áll rendelkezésre. Ha felmerül a kérdés, hogy hová és miért válasszunk parafa padlót, már mondjuk is a választ. Azért mert csendes, puha, kényelmes rajta a járás. Tökéletes választás olyan helyre, ahol kisgyermek, idős, vagy gerincproblémákkal küszködők élnek.

EGGER Design+

A Design+ termékcsalád öleli fel azokat a termékeket, melyeket bátran lehelyezhetünk közlekedőbe, előtérbe, fürdőszobába, konyhába. A kimondottan strapabíró és nedvességálló padlók kiállják a próbát, legyen szó vizes cipőről, vagy a kutya mancsáról.

Egyes EGGER termékek „OVERALL” elnevezést kaptak. Mit jelent ez pontosan? OVERALL tulajdonsággal rendelkező termékeink az EGGER mindhárom kollekciójában megtalálható, vagyis a laminált, vinyl, és parafa kollekciókban is!

DESIGNFLOORING – Ilyet nem igen látott máshol         

A DESIGNFLOORING igen különleges helyet foglal el a melegburkolatok piacán. Vinyl padló magában hordozzák a melegburkolatok minden előnyös tulajdonságát. Ha DESIGNFLOORING burkolatot mellett dönt, megteheti azt is, hogy kő hatású padlót választ, az említett melegburkolati tulajdonságokkal. Számos kő, beton és fahatású vinyl padlót kínál a gyártó, elérhető áron.

DESIGNFLOORING kaleidoscope

Ez az idei év újdonság a gyártótól. A kaleidoszkóp egy olyan lehetőség lakberendezőknek, belső teret tervezőknek, mely igazán segít a burkolatok egyedivé tételében. A geometriai alakzatok segítségével fantasztikusan egyedülálló mintákat, textúrákat hozhatunk létre a különböző terekben.

Lehetőség nyílik arra, hogy fahatást kombináljunk a kőhatással mindezt úgy, hogy megtartjuk a vinyl burkolat minden előnyét.

A lapok tetszés szerint igazíthatók, vághatóak, cserélhető a színük, mintájuk!

HARO – tapasztalat és innováció

HARO gyárunk több, mint 150 éves múltra tekint vissza. Saját erdőgazdálkodásban termesztett fákkal dolgoznak, és kiemelt figyelmet fordítanak környezetünkre. Olyan csodálatos és egyedi faparkettákkal hívják fel magukra a figyelmet, mely más gyár csak pislogva figyel. Csodálatos, kézzel megmunkált Manufactura termékei kiemelik társaik közül a HARO faparkettát. A klasszikus 1 sávos szalagparkettától a tereken átnyúló, 3, ill. 4 méteres XL-padlókig minden helyiséghez a tökéletes méreteket kínálnak. A HARO a faparketták mellet laminált és prafapadlókat is gyárt. Hallot már a világ legcsendesebb padlójáról? Ha nem, jöjjön be mintatermünkbe, próbája ki bátran!

ELESGO – magasfényű, csillogó laminált padlók

Bizony, a mai világban ki kell tűnni a versenytársak közül. Erre nagyon jó példa az ELESGO magasfényű padlói. Különleges kék, piros, fekete, fehér, lila, barna színű, magas fényű, csillogó laminált padlókat ismerhetünk meg kínálatában, de természetesen elérhető náluk a hagyományos laminált padlók is. Már amennyire hagyományosnak mondható, egy olyan padló, melynek fózolt részei különlegesen lekerekítettek.

Címünk:

1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

Vajda Tímea, Türk Andrea

(+36) 30 271 6783

Mintatermünk képekben (a képgalériához kattintson a képre):

mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem


 


Vissza a tetejére