Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: > >

gyakori kérdések

A következő 9 érv a Designflooring LVT/vinyl padlóinak használata mellett szól, ami megválaszolja a legfontosabb kérdéseket és eloszlatja az aggályokat. Ez az a 9 szempont, amitől megjön a kedvünk (vagy végképp elmegy).

Tovább

Felmosni nagyon egyszerű, de a legegyszerűbb műveletbe is csúszhat hiba és akkor félő, hogy oda a garancia. Mit javasol a gyár az LVT/vinyl padlók tisztításához?

Tovább

A laminált lapok válsztásánál találkozunk a problémás kérdéssel: "Akkor kisebb, vagy nagyobb lapokat gondoltak a nappaliba?". Karok széttárása helyett nézzünk meg néhány ötletet, tippet, jótanácsot!

Tovább

Mi az a használati osztály? Fürdőbe is tehetem Egger padlóm? Hogyan, mivel lehet tisztítani? Kattintson tovább, hiszen ezekre, és még további, fontos kérdésekre kaphat választ Egger laminált padlójával kapcsolatban!

Tovább

Laminált padló, amely 100%-osan ellenáll a párának, a víznek és bármi más nedvességnek is? Létezik! Az Aqua-Step az első vízálló laminált padló, amely kiválóan helyt áll bármely konyhában, mosókonyhában, fürdőszobában, folyosón, vagy akár egy pincében is. 

Tovább

Laminált padló vásárlásakor számos olyan tulajdonsággal találkozhatunk, amelyek nem feltétlen egyértelműek számunkra. Az alábbiakban a 31-es, 32-es és 33-as szám jelentésével ismerkedhetünk meg.

Tovább

Kávé, tea, limonádé, gyümölcsök, vagy tej által okozott foltok esetén elegendő langyos vízzel és ecetes tisztítószerrel tisztítani. A festék, rúzs, tus stb. univerzális tisztítószerbe mártott kendővel távolítható el. Makacs foltok esetén...

Tovább

Az EGGER laminált padlói ütésállóak, és sokáig eltartanak. Ha helyesen rakták le és szakszerűen ápolják őket, sok-sok terhelést el bírnak viselni. A rendkívül strapabíró felületük sok éven át megvédi a széleket és a dekor felületeket. Az EGGER az otthoni környezetben használt...

Tovább

Az EGGER laminált padlóit nagyon könnyű ápolni. Az ajtó előtti lábtörők visszatartják a durva piszkot. A többi szennyeződés a kefés fej használatával kiporszívózható. A használat és az elpiszkolódás fokától függően hosszirányban célszerű a padlót rendszeresen...

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika