Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Mit jelöl a 31, 32, 33-as szám a padlókon?

Laminált padló vásárlásakor számos olyan tulajdonsággal találkozhatunk, amelyek nem feltétlen egyértelműek számunkra. Az alábbiakban a 31-es, 32-es és 33-as szám jelentésével ismerkedhetünk meg.

A három szám a padlók kopásállóságát jelenti – a növekvő érték pedig erősebb ellenállást jelent. A 31-es számmal jelzett padló az átlagos kopásállóságot jelzi, továbbá azt, hogy ez a padló lakossági felhasználásra a legalkalmasabb, nem túl igénybevett környezetbe, mint például lakásunk bármelyik hálószobája. Szintén a közepes kategóriába sorolandó a 32-es jelzésű padló, amely már tökéletesen helyt áll a lakás bármely szobájában, illetve egy nagyobb forgalmú üzlethelyiségben is. A 33-as szám az erősen igénybevett helyiségekbe ajánlott – mivel igazán magas kopásállóságot jelent, leginkább nagy forgalmú, közületi helyiségekbe, illetve extrém otthoni használatra alkalmas. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyik

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika