Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

magazin melegburkolatokról

November eljövetelével már a szürke, saras idő is beköszönt. Ilyenkor egyre többet kell takarítanunk. Cikkünkben azt mutatjuk be, hogyan tartsuk tisztán padlónkat!

Tovább

Nemrégiben véget ért Style & Draw lakberendezési verseny, amelynek során a pályázóknak egy fenntartható, élhető vidéki otthont kellett megtervezniük. Természetesen a mi termékeinket is betervezték!

Tovább

Sajnos jelen helyzetben óvatosnak kell lennünk, és óvnunk kell saját és környezetünk egészségét! Mi ezt tesszük érte!

Tovább

A lépcső tisztításánál is gondosan ki kell választani a megfelelő tisztítószert, hogy lépcsőnk sok-sok évig eredeti pompájában tündököljön.

Tovább

Miután meghoztuk a döntés, hogy milyen burkolat legyen a különböző helyiségekben, lépcső esetén is érdemes odafigyelni.

Tovább

Rengeteg kérdés merül fel bennünk a burkolást megelőzően, és talán jó néhány nem, amire pedig érdemes lenne figyelmet fordítani. Nézzük szép sorjában!

Tovább

Tudjuk, hogy a természet jó hatással van ránk – ez már önmagában elegendő ok arra, hogy a hűvösebb hónapokban néhány természetes elemmel frissítsük fel otthonunkat...

Tovább

Számunkra is az egészség a legfontosabb, ezért számos intézkedést hoztunk.

Tovább

Mi az a vinyl padló, miért szerejük, hogyan burkoljuk?

Tovább

Annak ellenére, hogy a melegburkolatok tárháza igen széles, még mindig azt látjuk a valódi faparketta, vinyl és parafa padló mellett a laminált padló a legkedveltebb válsztás az otthonokba. Ezért most ezt választottuk egyik fő témánknak a hónapban!

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika