Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

magazin melegburkolatokról

6 szín, 6 akció, de ami állandó, az a minőség!

Tovább

Stílusos kialakítás és nagy ellenállóképesség: a GreenTec Design padlók által ötvözheti a kényelmet és a praktikusságot otthonában- a kellemes és természetes, vinil mentes hangulatért.

Tovább

Újabb remek dolog, amiben természetesen az IBDesign is részt vesz! Nézd meg az év szenzációját az Online Lakberendezési kiállítást!

Tovább

Megérkezett az EGGER legújabb design termékcsaládja, a GreenTec!

Tovább

A tölgyfa előnyeit sokan tapasztalták már. Napjainkban virágkorát éli, mind a művészetben, mind a lakberendezésben.

Tovább

Kérge ellenálló, puha és újrahasznosítható – a természet kincsének rövid története.

Tovább

A padló, ami elbírja a vizet! Nem véletlenül választanak egyre többen padlót a fürdőszobájukba! Szép, meleg, és természetközeli!

Tovább

Kis ráfordítás, óriási haszon: a lakótere átrendezésekor, nem szabad határt szabni a képzeletnek és szó szerint több irányba kell gondolkodni. Használjon egyező fal-, padló, de akár mennyezetburkolatot, ugyanabban vagy összeillő dekorban.

Tovább

Eláruljuk az elején! A JUHAR! Ez a lombhullató fa meglepően sokoldalú: erős, gyulladáscsökkentő hatása van és a világ második legnagyobb országának jelképe. Sokkal több, mint egy egyszerű fa. 

Tovább

Íme, egy 70 lakásos társasház, ahonnan nem hiányozhatnak a HARO egészséges Disano padlói sem!

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika