Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

magazin melegburkolatokról

A valódi faparketta a kézzelfogható természetet varázsolja otthonunkba. Minden lakberendezési stílushoz tökéletesen beilleszthető, a rusztikustól a modernig, mivel a paletta rendkívül széles.

Tovább

A HARO egyik szezonbeli újdonsága a Plank 1-Strip 140, egy kompakt formátum, amely vonzó...

Tovább

Ha előre nem is tudod megállapítani mit kell majd kibírnia padlódnak, nincs oka az aggodalomra. Ugyanis az EGGER GreenTec Design padlói bírják a kiképzést!

Tovább

Amikor az ember fia, vagy lánya felújításra, építkezésre adja a fejét, a szembejövő nehézségek ellenére mindig is ott fog lebegni a cél a szemünk előtt, hogy ...

Tovább

​A világ egyik legismertebb, luxus padlóburkolatokat gyártó vállalata a Designflooring 1973 óta ugyanazzal a szenvedéllyel...

Tovább

​Tavaszi nagytakarításról rengeteg cikket olvashatunk, de mi is a helyzet a tavaszi lakásfelújítás témájával?

Tovább

​Akkor tökéletes, ha nem teljesen tökéletes. Napjainkban népszerű trend a szabálytalan...

Tovább

A városias stílus varázsa: az irodák, de már otthonaink is egyre nyitottabbá válnak, az átmenetek pedig egyre inkább elmosódnak.

Tovább

Vissza a természethez: minél több teret hódítanak életünkben a technológiai megoldások, annál jobban...

Tovább

Visszatér a múltbéli idő szépsége! A digitalizáció gyorsan változó világában egyre növekszik a megszokott és jól bevált dolgok iránti vágy.

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika