Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

magazin melegburkolatokról

A funkcionális élettervezés, a gondtalan megoldások a belsőépítészet terén is egyre inkább azon igyekeznek, hogy életvitelünknél minél kényelmesebbé, gondtalanabbá tegyék a különböző anyagoknak, innovációknak, formai és tartalmi megoldásoknak köszönhetően. Nézzünk néhány üdítő példát a HARO-tól…

Tovább

4. alkalommal kerül kiírásra a Style & Draw enteriőr tervezési pályázat, amelynek keretein belül egy kisszékelyi otthon belső terét kell megálmodniuk a jelentkezőknek.

Tovább

A zimankós, igazi téli, fagyos-hóeséses tájak letisztult látványára még nosztalgiával vegyes vágyakozással gondolunk, ám a havas tájak meghitt, nyugodt hangulatát megidézhetjük enteriőreinkben is. A tél meghittségét az egyszerű, minimalista látványvilággal érhetjük el igazán – vagyis, a kevesebb több elvén alapszik az alábbi mutatós, giccstől mentes összeállítás…

Tovább

Ha már ráférne otthonára egy kiadós renoválás, ne halogassa tovább! Az Új évben tényleg valósítsa meg álmait! És ha már felújítás, legjobb az alapokkal kezdeni. Épp ezért nézzük elsőként a padlót, melyhez segítségül összegyűjtöttünk néhány hasznos információt a különböző melegburkolatokról, fajtákról, anyagokról, lehetőségekről…

Tovább

Akkor mutatjuk, miként csinálja! A HARO gyár remek gyakorlati tippjei alapján mi is könnyedén burkolhatjuk lépcsőnként a gyönyörű parketta, laminált padló anyagával – hogy igazán szép, egységes legyen az enteriőr látványa!

Tovább

A tél némi megnyugvást, pihenést hozhat, ám csak akkor, ha erre alaposan felkészültünk előre, és megtettük a szükséges óvintézkedéseket. Ezért most összeszedtük, hogy hogyan érdemes felkészülnünk a télire – házunk táján… 

Tovább

Mit szólnál ha egy kép feltöltéséért cserébe kapnál egy iPhone 11-t? Játtsz Te is, legyél Te a szerencsés, aki megnyeri a telefont a HARO jóvoltából!

Tovább

Az elismert német DIE WELT napilap és a ServiceValue fogyasztói szolgáltató társaság a HARO-nak ítélte a „Termék bajnok ezüstben” címet, és „Iparági győztesnek” is titulálta a padlógyártók legnagyobb vállalatát.

Tovább

100% -ban PVC és káros lágyító mentes padló

Rosenheim - A HARO DISANO padlók támogatják az egészséges életmódot, ennek érdekében a német vezető parkettagyártó egyúttal PVC- és lágyító-mentes padlókat gyárt. A nemrégiben megnyitott müncheni építőipari vásáron a HARO bemutatta az egészséges életmódot támogató DISANO padlója új változatát, amely 100% -ban mentes a PVC-től és lágyítóktól.

Tovább

A HARO halszálka-mintás parketta tökéletes élményt nyújt otthonában

A halszálka-minta népszerűsége újjáéledt. Klasszikus és időtlen megjelenése mellett könnyű fenntarthatósága és széleskörű előnyei emelték ismét a népszerű parkettaminták közé. A HARO tökéletes megoldásokat kínál e tekintetben.

Tovább


Vissza a tetejére