Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

magazin melegburkolatokról

Szeretnénk néhány mondatban és képben bemutatni nektek, hogy milyen volt az idei CONSTRUMA - OTTHONDesign kiállítás.

Először is, szeretnénk megköszönni, hogy közületek is sokan kilátogattak a standunkra, és volt alkalmunk pár szót beszélni.

Tovább

Az idei tavaszra valamennyi nagy gyártó hozott számunkra újdonságokat. Vagy a kollekcióikat bővítették, vagy pedig olyan egységet, rendszert alkottak meg számunkra, melyekkel még inkább felhasználóbaráttá, stílusok és méretek szerinti egységre bontható, széles körű kínálattal rukkoltak elő. Ez utóbbi történt az ELESGO laminált padló gyárnál is, ahol a tervezők több remekül tervezhető egységbe gyűjtötték legszebb, legnépszerűbb modelljeiket. Nézzük meg a 4 kedvenc, legnépszerűbb sorozatot tőlük!

Tovább

Németország élen járó laminált padló gyára ismét nagyot alkotott! A legújabb 2018-2020-as EGGER kollekció különlegesen friss eleme az innovatív EGGER PRO lépcsőburkoló rendszer, mely a technológia és design forradalmi újításainak ötvözete. Nézzük meg kicsit közelebbről, hogyan léphetünk túl eddigi korlátainkon a lépcső tervezés- és felújítás világában!

Tovább

Hasznos tanácsok Designflooring vinyl padlóburkolatok szakszerű ápolásához

A Designflooring padlófelületek rendkívül ellenállók, tisztításuk és karbantartásuk mégis szinte gyerekjáték! Fontos azonban, hogy szakszerűen ápoljuk a felület, így még tovább megőrzi csillogását.

Tovább

A tavasz első naptári napján ugyan az időjárás még nem hozta el a kikeletet, a virágba borulás megteremthető otthonunk belső tereiben is, ha ügyesen választunk. A hölgyek hónapjában, a meteorológiai tavasz első napján, íme, egy szép kis virágcsokor Önöknek, kedvenc gyáraink kínálatából válogatva!

 

Tovább

Szélsőséges időjárási viszonyok – mint amilyet az idei február végén, március elején is tapasztalhattunk – hogy extrém hideg fagyok, havas latyakos időt követően hirtelen berobban a meleg, enyhe idő, nem csak a hidegburkolatokat, de a melegburkolat tűrőképességét is próbára teszik. Nem beszélve arról, mikor a gyerekek behozzák a sarat, havas latyakot az előszobába, a nappaliba… A kő, a greslap hideg, a szinte mindentudó vinyl padlóktól ódzkodik az allergiás, így is gyakran betegeskedő család? Akkor most jól figyeljen, mert most eláruljuk a megoldást!

Tovább

Úgy értjük, a padlószőnyeg után, persze… amit mostanság egyre kevésbé választunk otthonunkba. Az egyre népszerűbb laminált padlók egyszerűségük, szép, mutatós küllemük, könnyű felhasználhatóságuk ellenére sokakban még mindig a hangos, kopogós padló rémképeit idézik fel, pedig a mai technológiák és újítások korában semmi okunk sincs a félelemre…

Tovább

A vidám formák, élénk színek jól mutatnak a padlón és berendezési tárgyakon is!

Végre elérkezett a színes és vidám mulatságok, bálok ideje! Farsangi hangulatot a sok színes lampion mellett akár az év minden napjára is teremthetünk, ha bevállalunk egy vidám színű padlóburkolatot, egy ötletes dizájnerbútort, vagy akár egy különleges, formabontó kádat vagy mosdót, mely ma már akár a RAL színskála valamennyi árnyalatában pompázhat…

Tovább

Az EGGER újdonságai között számos különlegességet ismerhettünk meg már eddig is, azonban érdemes egy külön cikket szentelnünk ezúton a különleges, természetes, meleg, kifejezetten csendes és környezetbarát parafa kollekciónak, az EGGER Cork + illetve EGGER Design + termékcsaládjainak, melyek innovatív technológiát, robosztus felületet, és természetes, meleg otthonosságot visznek belső tereinkbe.

Tovább

Elegancia felsőfokon, és mérhetetlen nyugalom járja át otthonunkat, élettereinket akkor, ha minél több hófehér tárgyat vetünk be az enteriőrben. Ha már az idei komoly tél eddig érdeklődés hiányában elmaradt, vagy még csak majd most jönnek az igazán nagy fagyok – a nyugodt, letisztult hófedte táj élményét megteremthetjük bent, a négy fal között is. Ehhez adunk most pár elegáns tippet, termékötletet…

Tovább


Vissza a tetejére