Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

magazin melegburkolatokról

Akár a ragyogó glamour, az extra csillogó felületek jegyében, akár a matt, letisztult, skandináv egyszerűség erejével képzeljük el a meghitt téli otthont – nekünk mindenre van megoldásunk! Az IBD Magyarország nem ismer lehetetlent, ha egyedi dizájnról, egészen különleges hatásokról, meseszerűen bájos elképzelésekről van szó…

Tovább

A családi vállalkozásból még a hetvenes évekből induló design padlókat mára a világ egyik leghíresebb luxus padlóiként tartjuk számon. Alapvető értékeik – a sokoldalúság, a szenvedélyesség, a természet szépsége, és a számos innováció – tette igazán népszerűvé elsősorban a francia, a német és a holland piacokon – ám mára már keletre, hazánkba is eljutottak. Milyen egyedi innovációkat ismerhetünk meg a DESIGNFLOORING gyártóitól? 

Tovább

Íme, a ma legdivatosabb sötét laminált padlók…

Mesés ébenfa, fekete fenyő, patinás vagy pácolt hatású sötét tölgyek különböző, hideg-meleg árnyalatai várnak a természetkedvelőkre, ahogyan az antracitszürke beton és kő mintázatai ejtik majd rabul a modern terek szerelmeseit… Azonban a laminált padlók világában még mindig újdonságként hat a homogén, fényes csokoládé, ahogyan az igazán merész és exkluzív lakkhatású fekete árnyalata is…

Tovább

Melegburkolatainkon éppúgy, ahogy a hidegburkolatok egyre szélesebb tárházában már szinte nem is létezik lehetetlen! A természet gyönyörű textúrái – mint a fa erezete vagy a kövek olykor finomabb, olykor durvább rajzolata élethűen visszaköszönnek, szinte bármilyen anyagon – legyen az matt, selyemfényű, vagy éppen egészen magasfényű felület, méghozzá túlérzékenység nélkül! Mit jelent vajon az érzékeny padló? És tényleg létezik ma már Wellness padló is? 

Tovább

A nagy kérdés, mellyel nap, mint nap találkozunk - Hogyan burkoljunk, hogy ne legyen hideg? Ezt a kérdést szokta követni, hogy mit burkoljunk? Lamindált padlót, parkettát vagy járólapot? Na és persze a legyen padlófűtés vagy sem?

Tovább

Otthonunk padlójának kiválasztásakor fontos szempontok a minőség, a megjelenés, az alkalmatosság és természetesen manapság már talán úgyis mondhatnánk, hogy a padló jótékony hatása(i). Legfrissebb cikkünkben a rendkívül innovatív és a lakosság körében egyre népszerűbb parafa padlót “járjuk” körbe. Első sorban kifejtünk minden fontos szempontot, illetve az is kiderül miért ajánljuk ezt a puha padlót gyerekszobába és otthonunk központi helyiségébe, a nappaliba!

Tovább

Dió, mogyoró, tölgy, nyír vagy mahagóni? Válasszunk kedvünk, hangulatunk szerint, és gyönyörködjünk otthonunk természetes, melegséget sugárzó szépségében! A fa csodálatos színei és árnyalatai azonban még többet nyújtanak számunkra, mint hinnénk… Ha ügyesen trükközünk a lerakás módjával, a laminált padló széleinek megválasztásával – akkor még többet hozhatunk ki a térből optikailag!

Tovább

Hát persze, hogy az ELESGO magas minőségű, német gyártású laminált padlói! Finoman lekerekített élei, nagy formátumú, autentikus járólap megjelenésén túl az egyedülálló, szuper magasfényű felületeikkel hódították meg az exkluzív terek kedvelőit...

Tovább

Már megint minden csupa sár lesz… ráadásul a vadonatúj padlón tombolnak sáros lábbal a gyerekek!  Hogy ez ne okozzon Önnek minden ősszel, és minden sáros idő előtt egy állandó fejfejást, jól gondolja meg, milyen padlóburkolatot választ... akár otthonába... de főleg a nyaralóba, hétvégi házba... Hiszen ennek pláne bírnia kell a strapát!...

Tovább

A manufaktúrában történő, minőségi gyártásról, a gyönyörű fa természetességéről és ápolási igényeiről, valamint a HARO környezettudatos megoldásairól már olvashattunk korábban - ám még mindig tartogat számos meglepetést a HARO faparketták izgalmas és gyönyörű világa! Mit kell tudnunk például a felületkezelési megoldásokról, olajokról, hányféle létezik, és melyik mire való? Illetve mit jelent a kastélyprogram? 

Tovább


Vissza a tetejére