Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

magazin melegburkolatokról

És persze, a padló ápolását sem vehetjük fél vállról, ha hosszú távon szép melegburkolatot szeretnénk látni otthonunkban, élettereinkben. Most néhány különleges lerakási helyzettel, valamint a laminált padló szakszerű ápolásával ismertetjük meg Önöket!

Tovább

Természetes hatás, kedvező ár, 15-20 évig is tartós, megbízható, higiénikus felület – és mindemellett még könnyű burkolás, egyszerű technológia. Nem véletlen, hogy manapság a laminált padló a családok és otthonteremtők legkedveltebb választása, ha melegburkolatról van szó! Ahhoz azonban, hogy Nálad is tökéletesen működjön, a hibátlan burkoláshoz nem árt tudni néhány jól bevált technikai trükköt – melyet most megosztunk Veled, olvass tovább…

Tovább

Egyre több helyen látjuk, hogy a padlót a falakra burkolják, ma ez már szinte teljesen életszerű, egyfajta paradigmaváltás. Milyen hatást érhetünk el vele, és mely termékek a leginkább ideálisak ehhez a gyönyörű trendhez?

Tovább

Igen, ma már a padlónk is lehet egyedi, személyre szabott! Az újgenerációs laminált padlókkal akár egyedi mintákban, kreatív alakzatokban is gondolkodhatunk. Akár a fa erezett megjelenést kedveljük, akár a kreatív, színes mintákat – bármely megoldásba belevihetjük saját egyéniségünket, hogy a kreatív táralkotás már az alapoknál, vagyis a padlónál elkezdődhessen…

Tovább

Nagyvárosi életünkben, rohanó világunkban egyre nagyobb igényt érzünk a természet nyugalmára, a természetes közeg, életérzés kialakítására. Ám ha lakásban élünk, és nincsen kertünk, de még egy hangulatos teraszunk, erkélyünk sem – akkor is bevihetjük otthonunk falai közé a természetet. A friss üdezöld szobanövények mellett használjunk természetes anyagokat, vagy legalábbis a természetes fák, kövek textúráját hűen megjelenítő laminált padlót és falburkoló anyagokat!

Tovább

A Swandene Specialist Contract Interiors feladata az volt, hogy egy olyan meghatározó belsőépítészeti elemet találjon a Nudo Sushi Box számára, amely figyelemfelkeltő és közvetíti az étterem szellemiségét.

Tovább

6 tipp, hogyan döntsünk jól funkcióhoz és igényeinkhez mérten!

A laminált padlót ma már óriási szín – és felületválasztékának köszönhetően szinte bárhová választhatjuk – csak a helyiség funkcióját, igénybevételét, jellegét és persze méreteit, színvilágát érdemes figyelembe venni, hogy a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező laminált padló kerülhessen majd a helyére. De hogyan rangsoroljunk, mire ügyeljünk a választás során?

Tovább

A HARO Quality Flooring bemutatta a HARO Spa Parkettát, mely alkalmas a fürdőszobák számára.

Tovább

Brixen - 1980 palack díszíti a mennyezetet és egy hosszú asztal dominál a szobában. A Brixenben található Villscheider Hof kóstolóterme elegáns környezetbe invitál, hogy közvetlenül a borászatban tapasztalhassa meg a borászok nemes borait.

Tovább

Meleg, puha, csendes - az EGGER komfort padlók ezeket az előnyöket kínálják, és pihenésre invitálják Önt saját otthonába.

Tovább


Vissza a tetejére