Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

magazin melegburkolatokról

Az EGGER laminált padlók melletti választást számos érv támasztja alá, mi kost azonnal 10-et tudunk mondani Önöknek kapásból! Az első 5 érvet korábban bemutattuk, de nézzük meg a további 5 érvet, arra vonatkozóan, hogy miért is válasszunk EGGER laminált padlót otthonunkba, irodánkba, vagy üzlethelyiségünkbe?

 

Tovább

Korábban a fürdőszoba, most pedig a konyha tereibe mutatunk, ajánlunk olyan minőségi, mutatós termékmegoldásokat, melyek nemcsak egymással társíthatók kiválóan, de a stíluskérdésünket is megoldják helyettünk. Legyen akár loft, modern, urbánus – vagy éppen vidéki, rusztikus, vagy hagyományos dizájnban megálmodott konyha – az IBDesign személyre szabható összeállításaiban mindent megtalál!

Tovább

Hozzá illő kád és mosdó?Akár stílusonként is, komplett koncepcióból válogathatunk…

Igen, ma már ez is megoldható! Méghozzá egyedi stílushoz tervezve, vagy hangulatunkhoz illően… Rövid, két részes lakberendezési koncepcióval, konkrét termékajánlóval készültünk ezúttal, hiszen egyre többen keresnek fürdőszobába, konyhába is melegburkolatot. A nedvességálló laminált padló még nem volt 100%-os megoldás a vizes blokkok tereibe, azonban a sokoldalú vinyl megjelenésével ma már ez sem lehet probléma! Nézzük, mely stílushoz mely termék dukál a leginkább?

Tovább

Akkor válasszon hófehér, lakkhatású, szuperfényes laminált padlót az ELESGO-tól! Német precizitás, magas minőség, hosszú élettartam, és az olaszokra jellemző ízléses, páratlan elegancia, légies, letisztult, gyönyörű dizájn jellemzi az ELESGO gyártó laminált padlóit. Ráadásul, ezek a szupertulajdonságok éppúgy jellemzik a természetes famintázatú, kőhatású, mint a homogén, egyszínű, ében fekete vagy éppen a légies, világosságot és eleganciát sugárzó hófehér modelleket.

Tovább

Színek és formák kavalkádja a padlón? A Designflooring Kaleidoscope burkolat számtalan új lehetőséget tartogat, akár egyszerű és természetes, akár extravagáns padlóra vágyunk – és minden esetben egyedi, személyre szabott lehet a választásunk! A természet ihlette színek és textúrák geometriai formákkal párosulva új szintre emelik a belső terek kialakításának koncepcióját.

Tovább

Építkezik, vagy lakás felújítás előtt áll? Önnek is fejtörést okoz, hogy milyen burkolat kerüljön a padlóra? A kínálat nagyon széleskörű, nem csoda, ha nehezen tudunk választani. Segítünk egy kicsit a döntésben, felsorakoztatunk öt meggyőző érvet a vinyl burkolatok mellett. Ez most az új sláger, és nem véletlenül terjed egyre szélesebb körben…

Tovább

Ha Ön is éppen építkezik, vagy lakásfelújítás előtt áll, akkor bizonyára fejtörést okoz, vagy legalábbis sok kérdést felvet a padló tekintetében is anyagok kérdése. Valódi faparketta legyen? Esetleg az új sláger, a vinyl? Vagy a már évek óta töretlen népszerűségnek örvendő laminált padló? Most ez utóbbihoz adunk 5 – de még ennél is több – jó érvet, amely megalapozhatja a döntésünket, vagy megerősíthet bennünket abban, hogy jól döntünk, ha a laminált padló tesszük le a voksot…

Tovább

A padlóburkolat többnyire semleges, strapabíró, és homogén – lehetőleg olyan, ami mindenhez passzol. Ám mi lenne, ha ezúttal fordítanánk egyet a dolgot, és a padló lenne az, amihez minden mást igazítunk? Mit szólna például egy élénk színű, intenzív látványvilágú, szuperfényes, intelligens dizájnpadlóhoz?

Tovább

A HARO gyár parkettamesterei megalkották az egyedi igényeket is tökéletesen kielégítő, különleges kézműves parkettákat. A gyönyörű felületeket kézi megmunkálással nemesítik, művészi szintre emelve a parkettagyártást. Érdemes közelebbről megismerni ezeket a prémium minőségű padlókat!

Tovább

Egy komplett felújítás esetén a szakipari munkákon túl szinte mindig a vizes helyiségek, a konyha és a fürdőszoba okozzák a legnagyobb fejtörést. A burkolatok terén szeretjük, ha a természetes textúrákat meleg hatás, és nagyfokú tartósság övezi, miközben még a lerakásukkal sem megy el túl sok idő, és fáradság. A szaniterek és a mosogató szintén kényes kérdés: legyen tartós, antibakteriális, lehessen javítani, és persze jó, ha a dizájn is változatos, kedvünkre való. És akkor még a nappali vagy a hálószobák sokoldalú, stílusunkhoz igazítható padlóiról nem is beszéltünk…

Tovább


Vissza a tetejére