Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Miért jobb a vinyl burkolat, mint bármi más?

Azt mondják, legalább 7 érv oszlatja el a kételyeket. A többi már csak megerősít.

Kellemes látvány

Vendéglátóként izgulunk, mit szólnak vendégeinik a használatba vett helyiségek hangulatához. Vendégként pedig komoly bírákká válunk tudatosan és akaratlanul is. Ezért fontos, hogy az LVT/vinyl padlók nyújtotta vizuális élmény a legkisebb mértékben sem marad el a kő és a fa hatású dekorok esetén sem. Igen, fontos, hogy e két természetes anyagot kedveljük a Designflooring választásakor. Ebben a két témakörben a burkolatokkal stílusok, színek, hangulatok ezreit tudjuk kifejezni, tehát biztosan fogunk találni megfelelő kinézetűt

Széles választékban kapható

A Designflooring a kő és a fa szinte minden megjelenési formáját könnyedén utánozza és fontos megemlíteni, hogy mindezt az összetéveszthetőségig élethűen. A fa erezete, a megmunkálás során adódó szándékos és véletlen nyomok, a lakkozás sajátos szabálytalansága, a beváltan használt dekor megoldások alkalmazása mind csak még élethűbbé teszi a burkolatokat. A kő hatású burkolatoknál az egyes közetek mintái, felületi egyenetlenségei szintén mind tökéletesen utánozhatóak. Így már érthető, hogy e két anyag rendkívül gazda választékot produkál.

Könnyen, egyszerűen tisztítható

Természetesen a Designflooring padlóknak is van tisztítási igénye, azonban ez minimális. Elegendő a Designflooring Clean felmosószeres nedves felmosóval feltörölni és máris mindent mgetettünk, amit csak lehet, még padlófűtés esetén is.

Tartós (12-20 év)

Az egyes termékcsaládokban adott 12-20 év garancia tanusítja, hogy a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelel.

100%-osan vízálló

Anyagának köszönhetően a vízterhelést 100%-ig bírja. Szakértő ragasztás esetén a fedőréteg alá sem szivárog be a víz. Erősebben vízterhelt terekben (fürdőszoba, szauna) speciális ragasztóval kell burkolni a megfelelő felület előkészítés mellett. Vízállósága teszi lehetővé, hogy a nappali csodálatos Designflooring burkolata átmenet és megszakítás nélkül folytatódjon az étkezőn át a konyhában. Ez aztán az igazi amerikai konyha!

Könnyen pótolható, javítható

A használat hosszú évei alatt sok sérülést és szennyeződést szenvedhet bármelyik padló. Nem mindegy, hogy a teljes és maradandó javítás - a klikkrendszernek köszönhetően - néhány órát vesz csak igénybe, vagy az egész padlóburkolatot fel kell bontani. A Designflooring klikkelhető, vagy ragasztható elemei pont ugyanarra a helyre, pont ugyanazt a mintát képesek visszavarázsolni. A szinte azonnali és kis szakértelemmel történő cserélhetősége adja a Designflooring egyik legnagyobb piaci előnyét.

Sok tekintetben jobb, mint a fa

Kinézetre tökéletes az egyezőség a fával, azonban tökéletesen méret és alaktartó bő víz és nagy hőingadozás esetén is. A fa a különböző minőségű nyersanyagok miatt gondot okozhat azáltal, hogy jelentős méretváltozással reagál a levegő nedvességre és már a néhány fokos hőmérséklet eltérésre is.

Sok tekintetben jobb, mint a hidegburkolatok (kő-, márvány- és kerámia)

  • A kőburkolat rideg és nagy a súlya. Nehéz a lerakás helyére szállítani, főleg nehéz emeletekre cipelni.
  • A Designflooring LVT/vinyl burkolatai a kővel szemben melegek. A kőburkolat érintése hideg időben egyenesen kellemetlen.
  • A kőburkolatok nedvesség hatására különösen csúszóssá válnak.

Sok tekintetben jobb, mint a szőnyegpadló

  • A Designflooring burkolatait sokkal könnyebb tisztántartani. Gondoljon csak egy gyermek, háziállat, rendetlen családtag, vagy vendégek utáni takarításra. Az LVT vinyl padlók sokkal tovább őrzik eredeti kinézetüket.
  • Nem telepszenek meg rajta a szennyeződések okozta baktériumok
  • Sokkal könnyebb tisztán tartani
  • Nehéz lesz 12-20 év gagranciával szőnyegpadlót találni ezen az áron
  • Az LVT/vinyl padlófűtésre is lerakható
  • A szőnyegpadlónál jóval egyszerűbb javítani, pótolni az egész felület cseréje nélkül

Ha Önnek a szőnyegpadló tetszik, sajnos nem tudunk szőnyegpadló mintás dekorokat adni, de meg fog lepődni, hogy padlóink milyen melegek. Jöjjön el bemutatótermünkbe kipróbálni!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyik

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika