Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Hogyan képes ellenállni a víznek a laminált padló?

Laminált padló, amely 100%-osan ellenáll a párának, a víznek és bármi más nedvességnek is? Létezik! Az Aqua-Step az első vízálló laminált padló, amely kiválóan helyt áll bármely konyhában, mosókonyhában, fürdőszobában, folyosón, vagy akár egy pincében is. 

A hagyományos laminált padlók esetében minden folyékony halmazállapotú anyag potenciális veszélyt jelent. Esetünkben azonban az Aqua-Step padlói jelentenek veszélyt mindennemű nedvességre. Amellett, hogy széles körben, kereskedelmi és otthoni használatra egyaránt ajánlott, minden olyan helyre is tökéletesen alkalmas, ahová hagyományos laminált padlók nem feltétlen valók. Felületének legnagyobb része kiváló minőségű, szintetikus gyantából készül, erőssége pedig a méhsejt szerkezetű felépítésnek köszönhető. Plusz tulajdonsága, hogy a nagy terhelésnek és az erős ütésnek is egyaránt tökéletesen ellenáll. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyik

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika