Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Velünk van a versenyzés öröme és a HARO

A klub ötlete a modell sportrajongók örömére két régi barátnak a fejéből pattant ki 2010-ben, mikor a régi szép időkön merengtek. Felfedezték, hogy még mindig ugyanaz a szenvedélyük, azaz a modell verseny, és ezért úgy döntöttek, hogy rendszeresen találkoznak, hogy élvezzék a hobbijukat. Az ezt követő időszakban egyre több modell-sport rajongó csatlakozott az újonnan alapított klubhoz, és a klub több mint 70 aktív versenyző tagra bővült.

A versenyek újjáélednek

Az 1960-as években a részidős autóverseny népszerű időtöltés volt, különösen az Egyesült Államokban. Egyedül ott volt több mint 3000 nyilvános versenypálya. Az 1970-es években csökkent az érdeklődés és ez egyre inkább hobbi lett, amelyet otthon, a barátokkal gyakoroltak. Időközben a sport újjáéledt, amint azt a Kolbermoori klub megalapítása is jól mutat.

Új klubház - a HARO design padlóval

Az egykor élelmiszerboltként funkcionált épületet az egyesület 2017-ben teljesen felújította. A versenyzők most elküldhetik szeretett Carrera modell autóikat a versenyre megmérettetni azokat egymással. A HARO DISANO  padlójának köszönhetően a verseny izgalmasabb környezetben folytatódhat. A családi kézben lévő, Hamberger Flooring cég Németország vezető parkettagyártója, és a fenntarthatóság jegyében, valamint az innováció nagy erejével készíti padlóit. Az egészséges életmódú DISANO padló egy innovatív termék, nem csak PVC és a lágyító anyagoktól mentes 100% -ban, hanem robusztus és könnyen karbantartható is.

Ez az oka annak, hogy az egyesület a DISANO padlót választotta, amely egészséges és meleg a lábnak, illetve könnyen karbantarthatónak és ellenállóak, ami fontos követelmény volt. Minden versenyző számára, akiknek teljes mértékben a következő kihívásra kell koncentrálnia, ezek olyan előnyök, amelyeket nem szabad alábecsülni.

Felhasznált termék:

Disano készítette: HARO Sapphire Oak Country Grey

Tartalomhoz tartozó címkék: felhasznalo disano

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika