Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Kreatívan a HARO Disano padlóval

Kinek nincs otthon legalább egy darab CEWE fotóalbuma? Mindenki ismeri Európa vezető fotószolgáltató cégét. Az online nyomtatás üzletágában a CEWE-nek nincs konkurenciája. Az Oldenburgi központban a 3.400 m²-es új adminisztrációs épület helyet biztosított további kutatási és fejlesztési, illetve informatikai és marketing tevékenységeknek. A meglévő irodaház mellett található, a „CEWE red” üveg épület, mely  feltűnő konstrukciója friss, modern megjelenést ad az új épületnek. Az épületben 170 alkalmazott dolgozik, a munkahelyeket szabadtéri irodának tervezték. Az új irodában a kommunikáció és a kreatív eszmecsere van fókuszban.

HARO Disano az innovatív irodai megoldásokért.

A nyitott iroda több területre van felosztva: munkavégzésre, találkozási pontokra és gondolkodó helyiségekre, mely az alkalmazottak rendelkezésére állnak segítve ezzel a napi feladatok elvégzését. Ezeket az irodai helyiségeket optikailag megosztják különféle padlóburkolatok használatával. Különböző szerkezetű és színű szőnyegek kiemelik a munkaterületeket, míg a DISANO laminált padlói, a folyosókon használva összeköti ezeket a helyiségeket. 

Hogy az ügyfél miért ezt a termék családot választotta? Mert 100% -ban PVC és lágyító anyagoktól mentes és nedvességálló egyben. A DISANO elnyerte a Kék Angyal díjat és az egészséges belső klímát biztosítja az irodákban. A robusztusság és az egyszerű karbantartás jellemzi a DISANO padlóit, csakúgy, mint a csendesség, és  komfortos járás, melyet az integrált parafa réteg biztosít.

 Modern, nyitott irodaszerkezet, amely a rugalmas, kellemes munkakörnyezetet teremt - a CEWE alkalmazottai ezt nagyra értékelik és örömmel dolgoznak az új adminisztrációs épületben.

 

Felhasznált termék:

DISANO by HARO Classic Aqua - Sand Oak 535703


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika