Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Álomszép lakópark HARO faparkettákkal

Berlin - A „Prenzlberg”, ahogy azt a berliniek mondják,  középosztálybeli, megbízható kerületté fejlődött, és ezáltal vonzóvá vált a szállást kereső berliniek szemében, valamint a turisták számára egyaránt. Az új "Nio" építési projekt elfoglalta a Prenzlauer Berg utcában lévő utolsó nagy üresen álló telkek egyikét. A nagyszabású projekt 194 társasházat biztosít egyedülállók, párok és családok részére. Minden apartman exkluzív HARO parkettát fektettek le.

Az egykori munkásnegyed sokat változott: a szeretettel felújított Wilhelmin-stílusú régi épületek mellett a Prenzlauer Berg kerület számos parkot kínál, mintpéldául Falkplatz, mely pihenésre invitálja a sétálókat. Számos kávézó, étterem és bár található meg, így egy városi életmódot létrehozva. A vásárlási lehetőségek szintén nagyon változatosak: a divatos kisboltoktól kezdve a jól felszerelt kiskereskedőkön és az organikus piacokon át, a "Schönhauser Allee Arcaden" bevásárlóközpontig minden megtalálható. 

Népszerű: 194 apartman a finn térségben

Az új épületrészben mely kilenc épületből áll 194 apartman található, mely a Nio elnevezést kapta. A Premium Immobilien Deutschland GmbH bolt az építő és befektető cég. A lakóépületet Bruzkus Batek építész és Klaus Theo Brenner építészeti cég tervezte. A kilenc egyedi tervezésű épület három különböző apartman típust kínál, kilátással Berlinre. A tágas, zöld udvar kellemes életérzést biztosít a város közepén.

Exkluzív HARO parketta közül lehet választani

A lakások tulajdonosai már a beköltözésük előtt boldogok voltak, hiszen a HARO négy kiváló parketta családjából választhatták ki a számukra legtetszetősebb padlót. A választás természetes és világos halszálka (Allegro) és egy osztásos hajópadló hatású fa parkettákra esett. Így a németországi vezető parkettagyártó összesen 12 000 m² parkettát telepített a lakásokban.

A HARO szalagparketta

Nagyon sok lakástulajdonos döntött a HARO szalagparketta mellett. A kétrétegű padlók alkalmazhatóak padlófűtésre. Teljes felületén szükséges leragasztani. Az Allegro termékcsalád fapadlóival különböző lerakási módot választhat az ügyfél,  hagyományostól egészen a halszálkán át az angol stílusig. Az időtlen megjelenése minden életstílushoz alkalmazkodik, illetve otthonos érzetet nyújt.

A lakosok utólag is elégedettek döntésükkel és a padló kezelhetőségével és tartósságával. A HARO parketta sokoldalú élményt nyújt számukra és való álom otthont biztosít.

Felhasznált termékek:

HARO Plank 1 Strip Oak Nature 

Tartalomhoz tartozó címkék: felhasznalo faparketta-tartalom

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika