Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

A padló a fő eleme a szalonnak

Lenyűgöző a Designflooring minősége és a műszaki vonatkozásai, valamint az esztétikai előnyök, Agata Chomiak, belső tervező a Van Gogh termékcsalád és a Kaleidoscope termékei közül választott a Berendowich & Kubin fodrász szalonba, mely Lengyelország városában, Katowice-ban található.

Amellett, hogy a fodrász szalon képzéseket biztosít a jövő fodrászainak, naponta sokan látogatják a stílusos szalont hírnevének köszönhetően. 

A földszinten található bejáratnak köszönhetően rendkívül strapabírónak, magas kopásállóságúnak kell lennie a padlónak, ezen felül pedig nedvességtűrőnek.

Agata ezt mondta:

“ Olyan érdekes, izgalmas belső teret szerettem volna megalkotni, aminek köszönhetően a vendégek szívesen térnek vissza - valami meglepőt és egyben kényelmeset. 

A fő elképzelés a semleges szín és mintázat volt, ezért esett a választás a Van Gogh French Oak padlójára, mely tökéletesen utánozza a valódi fa struktúráját és mintázatát.  

A KaleidoScope gyűjtemény magával ragadó dekorációként szolgál, mely nagyszerű benyomást tesz a beérkező ügyfelekre.”

A bejáratnál egy szőnyeget imitáló dizájnt mutat be a Kaleidoscope Cubix formájú mintadarabok, melyek a White Washed Oak VGW80T, Tawny Oak VGW91T és a French Oak VGW85T elemeiből áll.

A szalon többi részében izgalmas kombinációja található a French Oak Smoked-nak, Kaleidoscope Pennonnak és egy halszálka megoldás, mely a White Washed Oak és a Tawny Oak dekorból áll.

Agata így folytatta:

“ A fodrászszalon az a hely, ahol erős festékeket használnak napi szinten és gyakran szükséges felsöpörni a levágott hajakat. Nyilvánvaló okok miatt hagyományos szőnyeget nem tudtam használni, így a Designflooring nagyszerű választás volt.”

“A Van Gogh termékcsalád vastagsága 3 mm és a kopórétege 0,55 mm, tehát megfelel a helyiség minden követelményének.

A Kaleidoscope formái lehetővé tették, hogy karaktert és invidualitást adjunk az egész belső térnek és ne csak a padlónak. Ez a gyűjtemény óriási lehetőséget és szabadságot kínál színben és formában arra, hogy ezeket a különböző mintákat és árnyalatokat párosítva valami különleges, egyedi helyet hozzunk létre.”

“Az ügyfelek csodálatukat és dícséretüket fejezték ki az új padlóval kapcsolatban és érdeklődnek a felhasznált anyagok, illetve a gyártó iránt.

A Kaleidoscope egy új sorozat, amely tovább fokozza az érdeklődésük. Nem túlzás azt állítani, hogy a padló a fő eleme, mely a szalont egy igazán emlékezetes hellyé teszi.”

"Fodrász szalonba mehet e vinyl? Kárt okoz e ha leesik a hajfesték?

DESIGNFLOORING: Sajnos nem tudunk minden vegyi anyagok ellen teszteket csinálni. Le lehet tenni fodrász szalonba, de védeni kell a padlót, mert végleges foltot hagyhat. Javasolja a Dr. Schutz termékeit, akik kifejezetten erre szakosodtak és évek óta együtt dolgoznak. https://www.dr-schutz.com/ Ezt a termékét gondolja ebben az esetben megfelelőnek, de mindenképp javasolja a gyártóval felvenni a kapcsolatot: PU Anticolor / Marknomor "

További referenci képekért KATTINTSON IDE!


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika