Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK
Ön itt jár: >

parafa padló

Kedves Érdeklődő!

A fenntarthatóság az egyik nagy kérdés a mi időnkben. Ezt számos szemszögből érinthetjük életünk során, pl. a megfelelő anyagok megválasztásánál otthonunkban. Nem csoda, hogy igényeink növekedésével a nyersanyagok megválasztásánál is a környezetbarát megoldásokat keresünk - és a parafa kimagaslóan az első helyen van. A parafa egy fenntartható megoldás, mivel a termelés során a fákat nem vágják ki. A parafa tölgynek a külső kérgét fejtik le, hámozzák le, ami a következő néhány évben újra nő. Végül a termék életciklusa miatt ez a nyersanyag igen környezetbarát: a parafa 100%-ban újrahasznosítható. 

A parafa csodálatos ökológiai tulajdonságai:

  • érintése meleg 
  • hő és hangszigetelő 
  • határtalan design lehetőségeket kínál

Nincs más olyan padló felület, amely olyan tartós lenne, és könnyű karbantartani, mint a parafa. A kivételes tradíció és innováció kombinációjának köszönhetően a HARO parafa padlók természetes egészséget és vidám barátságos atmoszférát teremtenek otthonunkba.

Tekintse meg termékkínálatunkat! Kattintson a megfelelő menüpontra és keresgéljen parafa padló választékunkban!

Tovább


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika