Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Biztonság és könnyebb életvitel mindenek felett

Az EGGER laminált padlókat még a legkisebbek is imádni fogják…

Elvégre nyugodtan pancsolhat, rámolhat és futkározhat is rajta biztonsággal a kicsi, nem fog elcsúszni: az R10 csúszásmentes felületet a magas minőségellenőrzési szabvány, a DIN EN 51130 szerint gyártották, melynek teljes folyamata ráadásul a környezetbarát DPR technológiával készült. 

Egyedülállóan szép, harmonikus külleme mellett egyedülálló védelmet nyújt: a kiváló minőségű bevonattal készült felületének köszönhetően könnyű ápolást biztosít, tehát a takarítás is gyerekjáték lehet mostantól!

Tisztítás esetén válasszunk kedvünkre a porszívózás vagy a nedves feltörlés között. Bármelyik mellett is döntsünk – az Egger laminált padló tisztasága, higiéniája garantált. Sőt, az aqua+ jelzéssel ellátott, vízálló laminált padlókat akár még gőzzel is tisztíthatjuk. 

Trendteremtők kedvenc felületei

Az EGGER laminált padlói a több éves gyártási tapasztalatból adódóan védjegyzett, német precizitást és minőséget garantálnak, akár 25 éven át – és ez az a gyártó, aki még a laminált padlóit is a folyton változó lakberendezési trendekhez igazítja…

Természetes anyagok, tiszta illetve különleges vonalvezetés jellemzi az egyes felületeket – melyekre részletesebben majd legközelebbi írásunkban térünk ki.

Vizes blokkokban is nagyon szeretném élvezni a természetes fa meleg hangulatát. Erre is van válasza az EGGERNEK?

Egyes fahatású padlók nem púposodnak, zsugorodnak - így könnyűszerrel élvezhetjük a természetes fa szépségét a teljes enteriőrben.

Az EGGER aqua+ termékcsaládja akár a fürdőszobába is letehető, azonban arra érdemes ügyelnünk, hogy ha ugyanazzal burkolunk, akkor „dilettálnunk” kell az egyes helyiségek között. Azt azonban ne felejtsük el: a laminált padlók is 90%-ban fából készülnek, igaz, hogy egyedi és különleges, innovatív gyártási technológiákkal – de egy laminált padló nem vízálló, hanem nedvesség-álló lehet a legjobb esetben is. Vagyis, fürdés, zuhanyzás után fel kell törölni – nem hagyhatjuk ott a víztócsát, és a fürdőszobába egy speciális alpadlót is ajánlunk alá betenni.

Azonban az egyedileg kifejlesztett, nagy rostsűrűségű HDF anyag tartósan fokozza az alkalmazás biztonságát, a duzzadóképessége bizonyítottan ötször kisebb, mint egy hagyományos laminált padlóé, ahogyan magasabb a freccsenő vízzel szembeni ellenállása is.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika