Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

A laminált világ fenntartható

A Laminált padlónak azért van jövője, mert a fának van múltja. Kiváló dizájn elem minden barátságosnak tervezett belső térben és már nem csak a padlón. A laminált technológa mára már bevált falburkolatok és bútorok készítésénél is. Az EGGER elsősorban a laminált padlók piacát uralja, de a 2015-ös milánói expo bizonyítja, hogy a jövőt már több laminált termékvonalon képzelik el.

A világkiállításon a Német Tartományi Minisztérium Gazdasági és Energiaügyi Felügyelete és az ARGE kivitelező csoport egyessége szerint az EGGER lett a fából készülő padló-, fal-, nyílászáró- és egyéb dizájn burkolatok beszállítója. Az egyesség része az EGGER megnövelt tűzbiztosságú laminált felületeinek alkalmazása is, ami kimondottan az Olasz tűzvédelmi szabványoknak akar megfelelni.

A milánói EXPO 21 millió látogatójából 3 millió pár lábbeli koptatta a 'Németország' pavilon padlóját. Az erőpróbák között a sima csoszogástól a tipegés-topogáson és rohanáson át zenei koncert ritmust dobogó lábainak elviselése is szerepelt. A Világkiállítás ideje alatt - és természetesen azóta is - a napi tisztítást is megkapták a padlóburkolatok.

A különleges közületi kopásállóságnak köszönhetően a padlókon ez 2015 óta meg sem látszik, illetve ha látszana, a garanciális feltételek lépnének érvénybe. Az EGGER teljesen beleillik a milánói Világkiállítás fenntarthatósági koncepciójába, ezért a kiállítást követően sem bontják el a padlószerkezetet, mert nagyon is jól állják a sarat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hir

Vissza a tetejére