Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

A MAPEI az LVT/Vinyl burkolói oktatására a Designflooring OPUS-t választotta

Lajosmizsén befejeződótt az az egésznapos padlóburkolói oktatás, amelyet a mindenki által ismert, neves magyarországi segédanyaggyártó - a MAPEI - szervezett. A 2017. február 23-án tartott képzésen a Designflooring cég LVT burkolatai közül az Opus termékcsaládot tartották érdemesnek a mesterek magas szintű képzésére. 

Az anyagszámítás, szállítás, darabolás, aljzatkiegyenlítés és ragasztás technikáján kívül szó esett az alapvető alakítási technikákról és néhány ritkán használt fortélyról is.

A képzést rendkívül jó hangulatú, hasznos időtöltésnek értékelték a résztvevő szakemberek.

Kovács Szilárd köszöntője után Novák Péter kezdett bele a korszerű melegburkolatok szakszerű burkolásának oktatásába. Az oktatás érdekes alaptémái mellett a résztvevők kreatív kérdései színesítették az elhangzottakat.

A legfontosabb alaptémák voltak az LVT burkolatokhoz elengedhetetlenül szükséges aljzatkiegyenlítés, az LVT padlók minőségi szempontjai, az anyagszámítás, a szabászat és a ragasztás technikája, valamint a legkorszerűbb segédanyagok használata. Érdekességként merült fel a szintetikus Designflooring LVT anyagok fugázása, amit a helyszínen be is mutattak.


Kovács Szilárd köszöntőjét hallgatja a közel 60 burkoló vállalkozó


Novák Péter felhívta a figyelmet, hogy vizes helységekben LVT burkolat ragasztását
csak az Ultrabond ECO MS4LVT ragasztóval végezzük.


A Designflooring LVT lapokat most az OPUS képviselte egy kő- és egy fahatású lappal


Az egyik legérdekesebb technikai újdonság volt, hogy a kő és fa hatású műanyag OPUST szépen be lehetett fugázni


A fugázás végeredménye


A szünetben is záporoztak a kérdések

Tartalomhoz tartozó címkék: hir

Vissza a tetejére