Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Construma 2017 padló innovációk

Lakásfelújítók és építkezők padló újdonságai

Cégünk újdonságai 2017-ben már két neves világkiállításon is nagy sikerrel debütáltak Münchenben és Frankfurtban. A Budapesten, április 5-9 között rendezett Construmán már most érdemes a látogatási útvonalra tervezni a G pavilon 203/a standját, ahol élőben is a világ legimpozánsabb lakberendezési újdonságaival ismerkedhetnek meg! Most egy kis előzetes abból, amit az IBD Magyarország Kft, számos prémium kategóriás gyártó hazai importőreként kínál és a www.dreamfloor.hu oldalon megtekinthető.

Aki nem tud repülni…

Aki nem tud repülni, padlóval teszi komfortossá a lakásban való közlekedést - ez régóta változatlan. A változás és újdonság 2017-ben egyrészt a padlók funkcionális bővülésben rejlik, másrészt a gyártók környezettudatos gyártástechnológiájában. Az IBD Magyarország Kft. egyik fő divíziója a meleg padlóburkolatok területére fókuszál. Az idei Construmán bemutatott melegburkolataink ezeket a szempontokat teljesítik az egyes gyártók speciális igényeknek megfelelő termékcsaládjaiban.

Élményválasztók vagyunk

A megfelelő padló választását elbagatelizálhatnánk, de a helyes választáshoz jóformán ma már tudományos magaslatokba lehetne emelkedni. A választás alapszabálya mégis az az összbenyomás, amit a kinézet, a lépéskomfort és számos speciális paraméter vizsgálatával szerzünk. Az élményválasztáshoz szükséges szempontokat az egyes gyártók sztorijában is érdemes megkeresni.

Padlógyár sztorik innovatív újdonságokkal

A HARO Németország vezető gyártója, fenntarthatósági szempontokat szem előtt tartó saját erdőgazdálkodással és a fa ismeretének 150 éves tapasztalatával rendelkezik. Ennél a cégnél elképzelhetetlen, hogy egy HARO faparketta ne a legjobb minőségű erdők válogatott fáinak legnemesebb részéből készüljön, ahogy az sem, hogy szintetikus termékskálájukban egy utánzott anyag ne hasonlítson megtévesztésig az eredetire. A faparketta divíziójuk mellett környezetbarát műanyagokat alkalmazó laminált és LVT/vinyl részlegük alkalmazza az eredeti fánál megszokott fózolási effektet, és az erezet eredeti mintája mellett ügyel az erezet mélységére (igen, a laminált is!). Az újdonságokat lépéskomfortban, beltér hangulatban és a legújabb környezettudatos anyagok felhasználásában kereshetjük. Ezen kívül a HARO a belterek egyedi kialakítására is ügyel, speciális falra szerelhető sínrendszerével, amibe padlólapokat helyezve a falfelületeket remekül fel lehet dobni.

A falra burkolt padló barátságot és melegséget sugároz, hangulatossá és nagyobbá teszi a teret.
HARO LA Plaza 4V Eiche Sauvage szalagparketta (533495)
Photo: HARO - Hamberger Flooring GmbH & Co. KG


Aki a divatirányzatokból a legfrissebbet és legváltozatosabbat szereti, a 20 éves - szintén Német - EGGER gyár laminált padlóiban találja meg a letisztult formákat és a magas minőséget. Az EGGER gyár, kollekcióit három évenként rendszeresen megújítja, hogy a legfrissebb dizájn áramlatokra ültethesse fel a minőség és a divat rajongóit. Újdonságot azért idén is bejelenthetünk, hiszen a burkolók által már most is kedvelt az UNI fit! klikkrendszer, a vásárlók már keresik a térhang csökkentő SILENZIO technológiát, valamint a vízálló aqua+ tulajdonság nagy érdeklődésre tarthathat számot.

Az EGGER laminált lapjait végigsimítva ijedten kapjuk el kezünket, nehogy szálka menjen bele.
Ettől nem kell félni, csupán megtévesztően eredeti a fa mintázata, erezete, felülete, emellett kiváló lépéskomfortot nyújt.


Az ELESGO laminált lapjai a divatban nem ismernek lehetetlent. Minden játszik, ami hóbortos, extravagáns, eredeti, egyedi. Az extravagancia mellett átgondolt tervezés jellemzi, néhány egyedülálló technológiai újítással. Az ELESGO termékcsaládjaiból származik a legtöbb mai huszonéves új lakásának burkolata, akik szeretnek kitörni a megszokott klisékből. Ehhez kapják az ELESGO tükrösen szuperfényes, vagy éppen fényrejtő szupermatt padló felületeit a homogén, pasztell, fa, vagy kő számtalan kombinációjában. Újdonság lesz az orvosok által ajánlott egészségügyi felhasználás rendelőkben, egészségközpontokban, mivel a különlegesen fényes Supergloss felület jól tisztítható és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.

Az extravaganciát akár lilában, vagy fehérben is könnyen teljesíti az ELESGO


Az AQUASTEP a laminált technológia alapjaiba nyúlt bele és tett gyökeres változtatásokat. Laminált padlói 100%-osan vízálló felületből, -hordozóanyagból és -illesztési rendszerből állnak. Minden termékcsaládjának laminált felülete jól utánozza a fát és követi mind mintázatban, mind felületmélységben. Karcálló felületén még egy lakáskulccsal sem tudunk szándékosan kárt okozni. Az újdonság és innováció maga az a piaci lehetőség, hogy mindezeknek köszönhetően közületi alkalmazásokra válik kiválóan alkalmassá. Ezért látjuk sok helyen éttermekben, ügyfélterekben, de garázsokban, sőt üzemekben és irodákban is különleges melegburkolatként azoknál az ügyfeleinknél, akik már megismerték és megszerették ezt az újdonságot.

Sokáig elképzelhetetlen volt egy barátságos, meleg padlóburkolat a vizes helyiségekben.
Tessék, lehet pancsolni!


A DESIGNFLOORING a nagyon népszerű LVT/vinyl technológiában hozza sorra újításait és praktikus ötleteit. A csupán 2-3 milliméter vastag bLVT/vinyl burkolatok rendkívül képlékenyek (feltekerhető). Emellett jó felületutánzók, és nem utolsó sorban nagyon egyszerű telepítést biztosítanak, burkolóink örömére. Szintén 100%-osan állják a vizet, így újabb melegburkolat ötleteket kaphatunk a vizes helyiségek burkolására. Az újdonságot egyrészt a ragasztás nélkül telepíthető - ezáltal könnyen költöztethető - Looselay termékcsalád jelenti, másrészt az a célszerűség, hogy beltereink burkolatait nem kell helyiségenként változtatni, mivel 1000 négyzetméterig nincs szükség dilatációs elválasztásra. A kiállításon érdemes megnézni néhány új felületüket és fogadásokat kötni, hogy vajon valódi fa, vagy utánzat!

A Designflooring Rose Washed Oak burkolat könnyedén lerakható tetszőleges szálirányban, mert egy éles késsel könnyedén szabható. Ragasztott és klikkes változatban is a elgjobban terjedő melegburkolat.

 

Amennyiben érdeklik újdonságaink, sok szeretettel várjuk 2017 április 5-9 között a budapesti Construma kiállítás G pavilonjának 203/a standján! A kiállításon érdekes játékok, értékes nyeremények és ajándékok várnak minden kedves látogatót!

Tartalomhoz tartozó címkék: hir

Vissza a tetejére