Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

A 2017-es Construma sztárpadlóit mutattuk be

Köszönjük a részvételt!

Nagyon jó hangulatú kiállítás volt az idei Construma keretén belül rendezett Otthon-Design a G pavilonban. A három szakmai nap partnereink és leendő partnereink számára nyújtott élményt, akik csaknem a teljes választékot élőben láthatták. Szombaton és vasárnap megérkeztek a közönségnapok vidám és harsány látogatói. Mindannyiuknak köszönjük a részvételt és a látogatást! A jegyek nyerteseinek is köszönjük a részvételt és örültünk, hogy meglátogattak minket személyesen is.

Standunkon a padlók teljes technológiai skálája jelen volt a fa, LVT/vinyl és laminált megoldásokkal. Az érdeklődők az egész országból jöttek újdonságokat keresni, így szerencsére - a látogatók számának köszönhetően is - a továbbiakban nagy látogatottságra számítunk Kereskedő partnerhálózatunkat ajánló térképes viszonteladó kereső oldalunkon.

Csupa megkapó újdonság a Cascada körül

A kompzíció több szempontból is sokaknak felkeltette a figyelmét. Legelőször az impozáns Cascada kád alatt lévő padló kombináció fogta meg a látogatókat, majd a tekintetet feljebb emelve sokan a falra burkolt laminált padlón nyugtatták tekintetüket. Szó szerint megnyugvásról volt szó a fa barátságos, pihentető hatása miatt. A titkos fali trükkünk ezen a stand-falon a padlóburkolatot falon tartó sínrendszer volt.

A Cascada alá tervezett padló színösszeállításán kívül a visszatükröződő akril volt a dizájn prezentáció. Az ELESGO akril felületű padlói 32-es kopásállóság mellett antisztatikusak és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek, de speciális hangtompító megoldásuk is van. A legjobb választás egy magánrendelőbe, szépségszalonba, fodrászatba!

Aki többre vágyott a csalogató összeállításnál, beljebb lépett a stand közepére, ahol legtöbbször kiderült hogy nem tudják megkülönböztetni a vinyl-t az eredeti fától, ugyanakkor szimpatikus a vízállóság és a könnyű burkolás. Sokan a kisebb amerikai konyhák kézenfekvő padlómegoldását látták benne, sokan pedig a lakásban legalább 3 helyiségben is LVT/vinyl-ben gondolkodtak, de a falra burkolt LVT/vinyl hallatán már többen komoly terveket szőttek a vinyl fürdőszobai alkalmazására.

Már Construma előtt kelendők voltunk

Főbb piaci partnereink már a kiállítás előtt megkerestek a standok építőanyagait keresve. A kiállítás alatt is számos megkeresést kaptunk, például a stand-szépségverseny győztes Zalakerámia standépítő kivitelezőjétől. Bátran ajánljuk padlóinkat a könnyű telepíthetőség és a standok hangulatos kialakítása miatt is.

A bal oldali képen látható Forest Kft standján a német EGGER extra hosszúságú Kingsize laminált padlója fogadta a több ezer pár cipőt, az Arlington Oak White színváltozat szürkés árnyalatával. A jobb oldali képen a Ravak stílusosan választotta az EGGER vízálló Aqua+ padlócsaládjából a kőhatású melegburkolatot.

A Geberit idén barátságos, otthonos standot tervezett egy szinte végtelen mintájú széles padlóval - az EGGER Kingsize termékcsalád közepes árnyalatú Arlington Oak laminált lapjával

Szakértő csapatunk, akikkel később is találkozhat

Szakkértőink tartják a kapcsolatot kereskedő-, lakberendező- és kivitelező partnereinkkel, valamint a mintaterem érdeklődőivel. Legyen Ön is partnerünk, vagy tekintse meg a választékot mintatermünkben! Kapcsolat felvétel céljából üzenjen elérhetőségeinken.

Tartalomhoz tartozó címkék: hir kiallitasok

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika