Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

CONSTRUMA 2019

A Construma - OtthonDesign kiállítás idén április 3-7 között került megrendezésre.

A készülődés napokkal a rendezvény előtt megkezdődik. Ilyenkor kiszállítjuk a termékeket, és elkezdődik a stand építés. Nem kis feladat, de minden perce megéri, mert tudjuk, hogy ezzel is segítsük az építkezőket, felújítókat! Ebben az évben komplett kollekciókat mutattunk be. Az összes, általunk forgalmazott gyártó termékeit felvonultattuk. Arra törekedtünk, hogy a legszélesebb kínálatot mutassuk be a látogatóknak, arról, hogy mik a legújabb és legmodernebb trendeket.

A HARO faparkettákon át, a teljes EGGER kollekciónkon keresztül egészen a ZEGE fürdőszobai és konyhai termékekig.

De nem feledkeztünk meg a fényes ELESGO laminált padlóinkról, a DESIGNFLOORING különleges és egyedi vinyl burkolatairól, valamint a lépcső és fal burkolási lehetőségekről sem.

Nagy sikert arattak MARVEL szuperhősös padlóink az ELESGO gyártó jóvoltából. Nagyon sokan fotózkodtak a padlóval, partnereink, és a látogató közül is. Ezekről képeket FACEBOOK oldalunkon találsz.

Termékeinket több helyen is meg lehetett tekinteni.

Az OTTHONNEKED standján laminált és vinyl padlóinkat, mosdóinkat és kádjainkat tekinthették meg a kilátogatók. Apropó OTTHONEKED stand. 2019-ben a legszebb stand díját az OTTHONNEKED összefogás nyerte. A díjat Lovász Viktória belsőépítész vette át, aki a standot tervezte. Évek óta tagja vagyunk ennek az összefogásnak, kicsit magunkénak is érezzük ezt a díjat.

Mind e mellett a LOSZ (Lakberendezők Országos Szövetsége) standján is megjelentünk. Ez a stand a Design – Generációk elnevezést kapta, hiszen egyúttal két eltérő generáció igényeihez, szokásaihoz, pénztárcájához igazított lakás enteriőrt csodálhatnak majd meg a látogatók. A StartUp az első lakást, a fiatalos, játékos, egyszerűbb berendezést mutatja meg, míg a LuxUP már inkább a kényelemre,az igényesebb, drágább megoldásokra helyezi a hangsúlyt.

Itt volt kiállítva GOCCIA kádunk.

A LOSZ standján készült videót a lenti linken megtekintheted:
https://www.facebook.com/OTTHONDesign/videos/445768096176538/

Ezt a videót semmiképp se hagyd ki! Főleg a 4:45-től keződő részt :)
https://www.facebook.com/OTTHONDesign/videos/270503333827315/

Emellett a RAVAK, a GEBERIT, és a DIVAS Home standján is találkozhattál termékeinkkel, mégpedig úgy, hogy a mi burkolatainkat használták fel standjuk építésekor.

Amellett, hogy a standon bemutattuk a termékeket, a nagyközönség felé is hangot adunk azoknak. Pénteken egy remek kerekasztal beszélgetésben volt része ügyvezetőnknek Varga Erikának és a Geberit képviselőjének Bene Bélának, Dorogi Gabriellával.

A téma az innováció volt, ahol Erika elmondta, hogy a mai és ez elkövetkező idők fürdőszoba trendjében nem csupán a funkcionalitás, hanem a design is szerepet játszik! Az emberek a hétköznapi rohanás mellett igencsak vágynak az otthoni SPA élményre.

Kiemelte példaként Goccia kádunkat, mely öntött márvány térben álló kádként a fent említett elvárásoknak tökéletesen megfelel.
Elmondta azt is, hogy a melegburkolatok milyen nagy teret hódítanak és nem csak a nappaliban, hálóban, hanem a fürdőszobákban is. Hangsúlyozta, hogy palettánkban számos olyan víz és nedvességálló burkolat található, mely tulajdonságait tekintve bátran rakható vizes helyiségbe.

Ezek a burkolatok design-jukat tekintve igazán változatos. Többek között elérhetők fa, virág, beton, csempe de még halszálka mintában is.

Reméljük, találkozunk a soron következő kiállításon!

Tartalomhoz tartozó címkék: tervezoknek kiallitasok

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika