Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Domotex 2020 beszámoló

A padlóburkoló anyagok első számú nemzetközi szakvására, a DOMOTEX kiállítás várta az ágazat képviselőit, és meghatározó üzleti döntéshozóit Hannoverbe. A hannoveri szakkiállításon a padlóburkoló ipar teljes áruválasztéka, valamennyi termékcsoportja és irányzata jelen van.

A legújabb, kézzel és géppel szőtt szőnyegek, textilek, elasztikus padlóburkolatok, parketták, laminált padlók mellett a kapcsolódó lerakási, tisztítási, ápolási, felhasználási technikák, gépek és szerszámok is helyet kaptak.
 világ minden tájáról érkező kis- és nagykereskedők, tervezők, belsőépítészek, lakberendezők, kézművesek egy átfogó, aktuális piaci áttekintést nyerhettek a négy napos kiállításon. A tervezett kísérőprogramok között számos olyan izgalmas előadás, árubemutató kapott helyet, melyek az egészséges környezetben zajló, biztonságos munkavégzés praktikáival, a kézműipar mindennapi kihívásaira ajánlott, modern megoldásokkal ismerkedhettek meg az érdeklődők.

A kiállítás szerint az idei padló burkolat trendje a halszálka minta, melyek több platfrmon is szertenének ismertté tenni.

A halszálka minta valóban nagyon szép és elegáns, mely nálunk elérhető faparketta, laminált padló, de még vinyl padló esetében is.

HARO faparketta

EGGER laminált padló

DESIGNFLOORING vinyl padló

Tartalomhoz tartozó címkék: kiallitasok

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika