Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Találkozzunk a 2019-es S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon!

Mi, az IBD Magyarország Kft mindig is azt vallottuk, hogy partnereinknek, vásárlóinknak úgy tudunk segíteni, ha előremutató, minőségi megoldásokat nyújtunk. Ezért is forgalmazzuk ezeket a kiemelkedő színvonalú termékeket, melyekkel országszerte viszonteladóinknál, mintatermünkben, és az online felületeinken találkozhatsz.

Ezen hitvallásunkba igen csak illeszkedik az, amit a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállítás is magénak tud. A S/ALON BUDAPEST minden eddigi kezdeményezésnél nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy összekovácsolja a hazai design lakberendezési erőket és új ötleteket, projekteket, valamint erőforrásokat vonzzon a tervezői közösség és a hazai közönség inspirálása céljából.   

Tőlük idézve:

"A jelen értékei mellett a múltat és a jövőt is szem előtt tartjuk. Kiemelt figyelmet fordítunk a több évszázados design örökség értékeinek és történeteinek feltárására, és a jövő tervezői generációjának felkutatására és inspirálására. A gyártói és kiállítói megjelenések mellett egyéni tervezőknek is lehetőséget biztosítunk a bemutatkozásra." 

Gyere, és látogass el a Style&Home Lakberendezési központ standjához, ahol velünk, és további tagcégek minőségi termékeivel, megoldásaival találkozhatsz.

Kik lesznek ott?

  • Mi, az IBD Magyarország Kft
  • RAVAK Hungary
  • VS Fürdőszoba szalon
  • DiVas Lakberendezés

Hol és mikor találkozhatunk?

Papp László Budapest Sportaréna 2019. szeptember 20-21-22

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hir kiallitasok

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika