Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Boldog jubileumot HARO! Boldog születésnapot Traum család!

Hogy mi a közös a HARO-ban és a Traum családban? Engedje meg, hogy elmagyarázzam.

150 év tapasztalat

2016 különleges év mindkét család életében. A HARO immáron a 150. születésnapját ünnepli idén, jelenleg az alapító Hamberger család negyedik és ötödik generációja együtt vezeti. 150 év tapasztalatával folyamatosan képesek az innovációkra a melegburkolatok terén, és családok százainak nyújt modern, környezettudatos és stílusos megoldást otthonaik (vagy munkahelyeik) burkolására.

A Traum család három tagja is összesen 150 év tapasztalatával rendelkezik, amennyiben a három családtag életkorát megszorozzuk kettővel: David 35, Tessa 30, lányuk, Anna pedig 10 éves 2016-ban. :)

Német minőség

A HARO, német vállalat lévén, 100%-os német precizitással és minőséggel képviselteti magát a melegburkolatok piacán, ezzel egyenértékű, több évtizedes garanciát kínálva vásárlóinak, akik őket választották otthonaik, munkahelyeik burkolásánál.

A Traum család tipikus német, kisvárosi család, akik belevágtak életük egy új szakaszába: új, saját maguk építette otthonba költöztek.

Mi az összefüggés?

Hogy miért írok egy cikkben egy 150 éves vállalatról és egy német kisvárosi családról? A Traum család új otthona építésekor a HARO-t választotta. A HARO minőségi életet kínál, innovatív megoldásokkal. A Traum család pedig pontosan erre vágyott; egy olyan otthonra, ami akár több generációnak is otthont adhat a következő 150 évben.

Fontos szempont volt új otthonuk burkolásánál, hogy a padló a lehető leghalkabb legyen, hiszen 10 éves kislányuk, Anna, egy igazi eleven kisgyerek, akinél bizony hetente többször is megfordulnak a barátnői. És mint mindannyian tudjuk, ez a korosztály nem arról híres, hogy egy helyben ülnek, sokkal inkább rohangálnak, ugrálnak, óriás gumilabdákon pattognak végig az egész lakáson. Ezt bizony David és Tessa, Anna szülei is nagyon jól tudják, ezért rendkívül megörültek a HARO nyújtotta Silent Comfort Tec technológiának, mely akár 60%-kal is képes csökkenteni a zajszintet.

Fontos szempont volt még számukra az, hogy úgy spóroljanak, hogy közben ne kelljen leadniuk az építés, burkolás során felhasznált anyagok minőségéből. David ezért választotta a Top Connect padlókat, amiket ő maga is, szerszámok nélkül tudott lerakni, így nem kellett plusz egy egész burkoló gárdát kifizetnie.

A Traum családnak és a HARO-nak is rendkívül fontos a környezet- és egészségtudatosság, amit a Disano padló biztosított. David ragaszkodott ahhoz, hogy ne kelljen a lakásban is folyton papucsot viselnie, a HARO a Disanoval viszont meleg láb- és puha járási érzetet biztosít az egész családnak. Tessa rendkívül boldog, hogy a padló 100%-ig PVC mentes, nem tartalmaz, így nem is párologhatnak belőle káros anyagok, valamint nagyon könnyen tisztítható. Anna pedig nyugodtan ugrálhat, rohangálhat rajta, hiszen maximális a strapabírósága; ezen kívül pedig a porallergiája miatt sem kell aggódni, mivel a technológiájának köszönhetően a burkolat taszítja a port, az apró szemcsék nem tudnak megtapadni rajta.

+1 érdekesség

Ön tudta, hogy a Traum szó németül azt jelenti, Álom? A Traum család akár a HARO megszemélyesítője is lehetne, hiszen a HARO-tól nem melegburkolatokat vásárolunk, hanem az álmainkat váltjuk valóra!

Ön is szeretné az álmait valóra váltani, és ehhez 150 év tapasztalatára és a német minőségre támaszkodni? Látogasson el partnereink egyikéhez, vagy budapesti mintatermünkbe, és válogasson kedvére HARO termékeink között!

Tartalomhoz tartozó címkék: hir

Vissza a tetejére