Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

A money.co.uk főhadiszállása, a cirencesteri kastély

Laurence Llewelyn-Bowen, a money.co.uk alapítója segítségével Chris Morling sikerrel hajtotta végre küldetését, hogy létrehozzon egy fix munkahelyet a Cirencester székhelyű független alakulatának, a weboldal székhelyének.

Az Interaction által tervezett fürdőn alapuló design a csaknem 10 000 négyzetméternyi kastélyban különböző egyedi témájú szobákat kínál, annak érdekében, hogy elkötelezze és energetizálja a személyzetet és a vendégeket a jégbarlangban, sípályán, a konyhában vagy a szállodai stílusú pihenő részen.

A másodosztályú viktoriánus kastély három kontrasztos tölgyfát alkalmazott a burkolata esetében, melyek a DESIGNFLOORING Da Vinci kollekcióból az American Oak, Fresh Light Oak és a Natural Oak. Ezen felül hozzáillő 36 "x 3" méretű fehér csempét alkalmaztak a konyha részen és a pihenő területen.

Egle Bareikyte az Interaction tervezője úgy nyilatkozott, hogy a 160 m2-en lehelyezett Karndean padló olyan vizuális látványt nyújt, amely mindegyik helyiségnek egyedi hangulatot biztosít. A fehér csempe és parketta lapok kombinációja modern hatást kelt, a fa-anyag pedig tökéletesen kiegészíti az ipari sárgaréz világítást. A halszálkás design a faházban, a sí-kunyhókban és a recepció részen került lehelyezésre, az öltözőben, az ingyenes helyszíni edzőteremben pedig a metál hatású Opus Ferra kapott helyet. A mosdóban a Opus Niveus-ra esett a választás.

“A padló egy történetet mesél el az utazásról és a funkcióról, valamint a mozgás hatását kelti, mely az egyik térből a másikba való átmenetet vizualizálja.” - mondja Egle. Így folytatja: “Az volt a szándékunk, hogy egy könnyed átmenetekkel rendelkező, egyedi padlóképet hozzunk létre. Ez egy olyan épület, amelynek története és karakteres megjelenése van, így az eredeti padló valódi fából készült, mely a forgalom és a változó fényhatások miatt elszíneződött. Ez vezetett minket a jelenlegi változatos fa-árnyalatok alkalmazásához.”

A képgalériáért kattinson a képre!

mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem


 


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika