Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

A hotel, ahol teljesen otthon érezheti magát

A Zillertali Mayrhofenben és környékén mindig történik valami. A nyaralási régió jól felszerelt sípályákkal és számtalan lehetőségekkel várja az oda látogatókat.

Nem csak a síelőknek ideális hely, hiszen a régió más népszerű tevékenységek szempontjából is kitűnő választás bárki számára. Legyen szó fesztiválokról, sporteseményekről, a Zillertaliak tudják hogyan kell ünnepelni.

Nem csoda, hogy Mayrhofen a dolgozó emberek részére is keresett. 

A Moigg család Alpendomozil Hotel alkalmazottai ugyanúgy értékelik a szálloda barátságos légkörét, mint a régió rekreációs tevékenységeit.

Az emberek egy kemény nap után arra vágynak, hogy valahol kényelemben megpihenhessenek és lazíthassanak.

Ezt a szálloda üzemeltetői jól tudják, így a dolgozói számára új szálláslehetőségeket alakítottak ki. A vonzó apartmanokról ugyanolyan csodálatos kilátás nyílik a Zillertal hegyekre, mint a szálloda hálószobáiból.

HARO egészséges padlóinak kellemes tényezői

Az enteriőr megtervezésekkor, a tulajdonosok  jó okkal úgy döntöttek, hogy közel 800m2-en a DISANO Aqua termékcsalád padlóit választják.

A robosztus és természetes fa hatás találkozik a legmagasabb szinvonallal. Ezt bizonyítja a Kék Angyal ökocímke és az ECO intézet által kiadott teszt bizonyítvány is. A minőségi padló előállításához nem használnak PVC-t, se lágyítókat. Ez is azt bizonyítja, hogy az egészségtudatos életmód legjobb választása a HARO design padlói.

Plusz pontok a designért és a kényelemért

Az élettel teli fa hatás és a 2035 mm hosszú Plank 1-strip XL (egy osztásos) szálak különösen nagyvonalú térérzetet teremtenek és minden élet stílushoz ideálisak.

A matt felületnek és a kézzel fogható textúrának köszönhetően még természetesebb megjelenést kölcsönöz.

Mindennapi kényelem szempontjából a HARO DISANO élvezeti forrás minden lakó számára. Meleg érzet, kellemes, puhább járás és a tartósság ugyanolyan fontos tényező, mint az, hogy könnyen tisztán tartható a HARO Clean & Green ápolási termékeivel.

Az új Clean & Green Aqua Shield ápolószer védi a fentről behatoló nedvességgel szemben, illetve apróbb felületi kopások esetén, hatékonyan felfrissíti a padló felületét.

Tartósság köszönhető a nagy méretű stabilitásának és a nedvességgel szembeni ellenállásnak, mely a Design padló melletti döntést eredményezte. 

A bútorok nem hagynak tartós nyomot,  nedvességállóság pedig felbecsülhetetlen, főleg télen.

Ki ne álmodna olykor arról, hogy olyan környezetben dolgozik, ahol mások a szabadságukat töltik.

Alpendomozil dolgozói amellett hogy élvezik Zillertal gyönyörű környezetét, az új nappaliban fel tudják tölteni magukat a munkanap végén.

Felhasznált termékek:

DISANO by HARO Classic Aqua Oak Riva - 536067  

DISANO by HARO Classic Aqua Wild Oak - 535700

Tartalomhoz tartozó címkék: felhasznalo vizallo-padlo laminalt

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika