Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Aqua Restaurant Group, Harbourside, Bristol

“Karndean Kaleidoscope - csak a képzelet szab határt” - Simon Jones, Simple Simon Design 

Az Aqua Restaurant Group a Simple Simon Design and Bath Contract Flooring Ltd-t kérte fel, hogy vállalja a legújabb felújítási projektjét Bristol nyüzsgő Harbourside központjában. Mivel a padló kialakítása a koncepció szerves része volt, nem meglepő, hogy olyan beszédes, mint az Aqua modern anglo-olasz konyhája.

A különleges hatás eléréséhez a Simple Simon Design az Aqua számára egy nem mindennapi padló-design elképzeléssel rukkolt elő, amelyhez a Karndean Designflooring padlókat választották. Az új Kaleidoszkóp alakzatokkal (Apex és Pennon) és a testreszabott  Karndean padlólap kivágásokkal a Simple Simon Design az éttermet négy saját tervezésű kulcs-területre osztotta. A szükséges műszaki előírások teljesítése érdekében az Art Select-t és a Da Vinci-t a fő bárban és az étteremben R10 csúszásgátló besorolással és 0,7 mm-es PU-bevonattal ellátott kopóréteggel telepítették.

A Karndean által létrehozott Art Select termékcsaládból a Da Vinci és a Knight Tile dekorok különféle fa- és kőmintái kerültek az étterembe, melyek tiszta kőhatásukkal és a tölgyfa gyönyörű halványbarna árnyalataival kápráztatnak el. "Noha figyelembe kellett vennünk, hogy a padlóválasztáskor a nagy forgalmat is szem előtt tartsuk, szerettük volna, ha a végső döntést a design határozza meg" - magyarázza Simon Jones, az Simple Simon Design tervezője. Így folytatta: „A Karndean széles termékkínálatot, rugalmasságot és bonyolult formák létrehozását kínálta nekünk, amelyek az elképzelésünkhöz nélkülözhetetlenek voltak. Az eredmény egy lenyűgöző padló-formatervezés, amely nemcsak megragadja a tekintetet, hanem fényűző látvány nyújt.”

mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem
mintaterem


 


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika