Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

DoubleTree Hilton Hotel

Ügyfél: DoubleTree Hilton Hotel
Helyszín: Manchester
Ügyfél: DoubleTree Hilton Hotel
Vállalkozó: Bridgewater vállalkozók
Termék: Art Select, Hickory Nutmeg (EW03)
Terület: 650m2
Ágazat: Vendéglátás és szabadidő

Peter Rose, a manchesteri Hilton Doubletree tapasztalt vendéglátóegység-menedzsere nemrégiben lenyűgözően felújította a hotel recepcióját és bár részlegét. A munkájának végeredménye egy stílusos részleg lett, mely alkalmas a vendégek fogadására.

Mivel fontos volt olyan padlóburkolatot találni, amely kellőképpen elegáns, de elég tartós is a nagy forgalom elbírásához -különösen a fogadóterületen -, Peter sok időt töltött a padlóburkolat kiválasztásával. A Karndean Designflooring-t végül a Bridgewater Contractors ajánlotta neki. Amikor megkérdeztük, hogy miért váltott a Kardean-ra, Peter elmagyarázta, hogy “Az eredeti fapadló könnyen megkarcolódott, nehéz volt fenntartani és megfáradt a fa miután napról napra nagy forgalom haladt át rajta. A várakozásnak megfelelően az új Kardean padló minden szempontból kiváló választás. Gyönyörű fa hatású dizájnnal büszkélkedhet, és tökéletesen illik az új megjelenésünkhöz.”

Amellett, hogy lenyűgözte a termék megjelenése és tartóssága, Peter azt is hozzátette, hogy a csapat nagyon elégedett volt a könnyű tisztíthatósággal és karbantartással. “Összességében a belső rész felújítása nagyszerű fejlődést jelentett az üzletünk számára”- folytatta Peter. "Mindenképpen ajánlom a Karndean Designflooring-t másoknak is a vendéglátóiparban."

mintaterem
mintaterem
mintaterem


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika