Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Pets Corner

Az Egyesült Királyság vezető állateledel, játék és felszerelés szakértője a Pets Corner a Karndean Designflooring-ot választotta, hogy kiteljesítse a felújított üzlethelyiségét és fokozza a teljes vásárlói élményt. 

Eltávolodva az ipari designtól a kortárs megjelenést helyezve előtérbe, a Pets Corner a meglévő gyanta padlóját a Designflooring meleg és hívogató Opus Niveus (WP411) padlójára cserélte. 

„Olyan terméket kerestünk, amely a hagyományos fapadló valósághű megjelenését nyújtja, de a természetes faanyag hátrányai nélkül” - nyilatkozta Matthew Harding, a Pets Corner üzletfejlesztési vezetője. Így folytatta: “Az üzletünk padlójának bírnia kell a nagy forgalmat és mindenekelőtt állatbarátnak kell lennie. Azonnal lenyűgözött minket a Designflooring padlók megjelenése és tartóssága, amely nem csak az idő próbáját állja ki, hanem könnyen tisztítható és karbantartható is.”

„A felújítást követő friss és újszerű megjelenésünknek köszönhetően jelentősen nőtt az üzletünk forgalma és a Designflooring padló nagy szerepet játszott a tervezési koncepció sikerében. A Designflooring márkában megbízunk, de minden elvárásunkat felülmúlta a magas kopásállósággal rendelkező padló, mely egyben stílusos és praktikus is, sőt ami szintén fontos: a költségkeretünkbe is tökéletesen beleillett.”

A kiválasztott Karndean Designflooring padló sikerén felbuzdulva a Pets Corner úgy döntött, hogy a további 13 üzletét is felújítja és Designflooring padlót helyez le. 


Ügyfél: Pets Corner UK Ltd 

Elhelyezkedés: Peacehaven 

Építtető: Olivers Contracts 

Terület: Peacehaveni üzlet 3,800m2  

Nemzeti szinten 14 üzlettel rendelkezik 

Product: Opus, Niveus (WP411) 

Sector: kereskedelem

Képgalériáért kattintson a képre!

mintaterem
mintaterem
mintaterem

 


Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika