Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

A kézben tartott térhang

A kényelem és tartósság szempontjából elengedhetetlen a laminált padlóhoz illő alátét megválasztása. Ez véd a nedvességtől és a lábban jelentkező hidegérzettől, csillapítja a hangot és megakadályozza az idomtörést.

Az EGGER rendszeralátétjei tartósan és észrevehetően csökkentik azt a térhangot, amely a helyiség padlóján történő járáskor keletkezik. Ezen felül azt a lépészajt is erősen lecsökkentik, amelyet az esztrich rétegek, a nyers födémek és a falak továbbvezetnek – így az a helyiséggel alulról határos terekben is hallható. Az alátétek tehát kellemes térakusztikáról gondoskodnak a lakásban és a szomszédságban.

 

 

EGGER laminált padló lerakásakor ajánlatos a rendszerfüggő silenzio alátétet használni.

Ásványi alapú aljzaton előbb párazáróként működő nedvességvédő fóliát kell teríteni a teljes felületre, amelynek széleit teknőszerűen fel kell hozni.

Ásványi alapú aljzaton végzendő lerakás előtt az aqua+ Aluflex párazárót kell lerakni (amelynek sd- értéke 75 m-nél nagyobb).

Fontos! A laminált padló gyártójának fejtegetéseit, amelyeket az alátéttel szemben támasztott követelmény vonatkozásában adott a lerakási útmutatókban, követni kell.

Az alátétekkel kapcsolatban további részletek a következő linken elérhetők: www.dreamfloor.hu

 

 

Minden padlóhoz a megfelelő alátétet.

 

A silenzio rendszeralátétek, amelyek szigetelés és hangvédelem céljára szolgálnak, a legelőnyösebb módon igazodnak az EGGER laminált padlóinak igényeihez. Az itt mutatott modellek új szereplők a termékválasztékban. Silenzio Easy (1), amely a tökéletes hangcsillapítást kiváló feldolgozási tulajdonságokkal ötvözi, a Silenzio Duo (2), amely egyszerre szolgál párazáróként és szigetelő alátétként is, és a Silenzio Thermo (3), amely hideg aljzatok esetén is különösen hatékony módon szigetel.

 

Összehasonlítás nagyvonalakban

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: padlotechnika

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika