Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

A vízálló padlók forradalma

A csempe tökéletes alternatívája

A legtöbb fürdőszoba csempével van burkolva – így ez a megoldás már régóta ideális olyan helyiségekben, ahol magas a nedvességtartalom. A csempe teljesen vízálló a megfelelő fugázásról nem is beszélve: együtt biztosítanak afelől, hogy ne hatoljon be semmiféle nedvesség az alpadlóba. Ezen kívül a csempe könnyen karbantartható, illetve higiéniailag is kielégít minden igényt. A vízálló padlók megjelenésével azonban mindez megváltozott.

 

Laminált padló – minden szoba vizuális csúcspontja

Egy laminált padlóval burkolt szoba a csempézettel szemben egyszerűen barátságos érzetet kelt. Elég csak arra gondolni, amikor mezítláb érünk hozzá a csempéhez, majd a padlóhoz. Mivel a nedvesség alapvetően árt minden laminált padlónak, forradalmi újdonságként robbant be a padlózott fürdőszoba megoldása. A vízálló laminált padlók tisztítása ugyanolyan egyszerű, mint a csempéké, emellett nem duzzadnak meg, továbbá tartják szépségüket – ellentétben a hagyományos laminált padlókkal.

 

Haro Spa vízálló termékcsalád

Valódi fából készült parketta a fürdőszobában? A Haro 150 éves tapasztalatának hála, mára ez sem lehetetlen!

A fa a legideálisabb melegburkolat a csupasz lábak számára, hiszen – ahogyan a nevében is látható – természetes meleget biztosít a meztelen talpnak. Napjaink szélsőséges trendjei mára kifejezetten divatot teremtettek a hideg – meleg páros egy helyiségben való alkalmazásából. Esetünkben a fa és a kő/kerámia anyagú tárgyakat fogjuk összeházasítani: a Haro Spa jelzésű parkettái kétségtelenül helytállnak majd bármely fürdőszobában. A termékcsalád 4 féle fából kínálja darabjait: merbau, tölgy, borostyán tölgy, és afrikai tölgy. Mindegyikük víztaszító felülettel lettek ellátva, aminek segítségével bármilyen nedvességnek, ezzel együtt az emiatt jelentkező zsugorodásnak is ellenállnak.

A Haro Spa termékcsalád vékony deszkái már azelőtt átesnek egy előkezelésen, mielőtt otthonába kerülnének. Ennek során a termékek egy kiváló minőségű, természetes összetételű olajréteget kapnak. Ez az olaj olyan módon hatol be a pórusokba, hogy a fa légáteresztő-képessége tökéletesen megmarad – ennek köszönhetően képes túlélni minden, útjába kerülő nedvességet. Plusz tulajdonsága, hogy a padlófűtéshez is kiválóan megfelel. Burkolása csupán egyetlen feltételt von maga után: kizárólag szakember segítségével applikálható – a különleges ragasztási módszer miatt.

 

Egger Aqua+

Komfortos lépések a fürdőben

A nedvességálló Egger Aqua+ laminált padló esetében a higiénia a kényelemmel párosul. A hagyományos, csempézett megoldás felváltására könnyen ápolható és olcsó helyettesítő megoldást kínál, nedves és ipari helyiségekben egyaránt.

Csökkentett duzzadási hajlandóságának hála, az Aqua+ padlói sokkal jobban ellenállnak a víz általi behatásoknak. Így alkalmas olyan helyiségek burkolására, ahol eddig szokatlan volt a laminált padló. A klasszikus padlókkal ellentétben tökéletesen helyt áll bármelyik fürdőszobában, vizesblokkban. Tulajdonságai között szerepel a maximális ellenállás a vízzel szemben, a könnyű tisztíthatóság, a higiénikusság, az ugyanúgy vízálló szegőpárok, valamint a kényelmes, Uniclic rendszerű letétel. Megfelelő alátéttel történő applikálása esetén életre szóló élettartammal, és garanciával rendelkezik.

 

A laminált padlók új generációja

Aqua-Stop vízálló laminált padló

Víz és laminált padló? Lehetséges! Már 15 éve, hogy a Parcolys Flooring szakemberei létrehozták az első, 100%-ban vízálló laminált padlót, az Aqua-Step-et. Egyedülálló tulajdonságaival lakossági és közületi felhasználásra egyaránt alkalmas ott, ahol a hagyományos laminált padló nem.

Az Aqua-Step a meleg és barátságos dekorok teljes választékát kínálja különböző felületi hatásokkal és színazonos szegőlécekkel. Parcolux, Parcozen és Parcostone termékcsaládjai segítségével számos dizájnt könnyedén magáénak tudhat – akár kicsi, akár nagy fürdőszobával vagy vizesblokkal rendelkezik.

Tartalomhoz tartozó címkék: hir

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika