Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

AquaStep vízálló laminált padló gyár

Az AquaStep története

A Paracolys padló gyár 1999-ben elérkezettnek látta az időt, hogy az építőipari anyagok extrudálásában felépített 40 év tapasztalatát a legújabb vízálló és hangelnyelő padló kifejlesztésére fordítsa. Az eredmény nagy siker lett! A teljesen új laminált padló létrehozásának ötlete 1999-ben merült fel. Az Aqua-Step márkanéven gyártott laminált padló. 2001-es megjelenése óta a víz és a laminált padló összhangja nem kérdés többé.  Az AquaStep a vizes helységek burkolására a legjobb megoldás.

Innováció, fejlesztés

Mint a vízálló laminált padló kifejlesztői és első gyártói, a Parcolys arra törekszik, hogy ezt a technológiát és szakértelmet tovább fejlessze a széles körben használható laminált padlók gyártásában.

Az AquaStep a meleg és barátságos mintázatok teljes választékát kínálja különböző felületi hatásokkal és szín azonos szegőléccel. Az AquaStep Mini kőhatású design, míg a fahatású termékei a fapadló megjelenését és érzetét kelti.

Környezttudatosság:

A padló anyagának köszönhetően nem szennyezi és károsíta a környezetet. A gyártási technológia során a cég arra törekszik, hogy ne hagyjon lábnyomot a környezetben, és igyekesznek minden anyagot 100%-ig kihasználni.

Az Aquastep padlók legfőbb tulajdonságai:

- 100%-ig vízálló
- Nagyon könnyen tisztítható
- Igazán tartós, erős
- Környezetbarát
- Könnyen lerakható Uniclick rendszer

 


Vissza a tetejére