Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Élettel teli, 100%-ban vízálló laminált padlók most kedvezményes áron!

A tökéletes padlóburkolatot keresi otthonába, amely karakteres színével és textúrájával a helyiség lelke lesz? Az Aqua-Step tökéletes választás, mert esztétikus megjelenése mellett számos előnyös tulajdonsággal könnyíti meg az Ön életét. A legfontosabb tulajdonsága a 100 %-os vízállóság. Tökéletesen ellenáll a páralecsapódásnak, a víznek és a nedvességnek is. Így nem kell aggódnia, ha kisgyermeke bármilyen folyadékot a padlóra önt, az Aqua-Step-nek ez nem jelent gondot. Könnyen tisztítható vízzel és tisztítószerrel, anélkül, hogy felpúposodna. Baktérium- és penészmentesen tartható, így a kisgyermekesek mellett ideális választás az allergiától szenvedőknek is. Az Aqua-Step környezetbarát termék, előállításakor magas minőségű szintetikus gyantát használnak fel, így nem tartalmaz fa alkotóelemeket. A keményfa csodás hatását teremti meg, anélkül, hogy emiatt a természet károkat szenvedne el.

Az Aqua-Step lerakása egyszerű, könnyen összeilleszthető és az Uniclick rendszernek köszönhetően többször is újrarakható. Ennek a különleges laminált padlónak a megalkotásával egy teljesen új koncepció jött létre, az üreges padló szerkezet. Így az Aqua-Step tartós, 30 %-kal jobban elnyeli a zajt, mint a hagyományos laminált padlók, valamint alkalmazkodik a környezet hőmérsékletéhez. Meleg és barátságos érzéssel ajándékozza meg Önt és családját, gyermekei biztonságosan játszhatnak rajta.

Most a PARCOZEN termékcsalád 6 színváltozatát kedvezményes áron vásárolhatja meg, 13.900 Ft/m2 helyett csak 11.400 Ft/m2 áron!

 

Az akcióban résztvevő termékek:

  • Montana Oak
  • Burgundy Oak
  • Teak Costa Rica
  • Flanders Oak
  • Moonlight Oak
  • Anthracite Oak

 

Válassza Ön is az Aqua-Step-et, amely komfortos és gondtalan évekkel ajándékozza meg Önt!

Viszonteladóinkat keresse országszerte vagy látogasson el budapesti mintatermünkbe!

Tartalomhoz tartozó címkék: hir

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika