Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

S/ALON 2019 kiállítás

A S/ALON hitvallása:

"A S/ALON BUDAPEST kiállítást az az ambíciónk hívta életre, hogy méltó platformot biztosítsunk a hazai design és lakberendezési piac szereplőinek bemutatkozásához.
Egy olyan kiállítást álmodtunk meg, ahol a kiállító partnerek közösen hoznak létre valamit, ami túlmutat a megszokott kifejezésformákon és a hagyományos standos megjelenéseken. Küldetésünk, hogy az alapos tervezés és a minőségi lakberendezés értékeit széles közönséghez juttassuk el, ezzel is élénkítve a hazai designkultúrát. A jelen értékei mellett a múltat és a jövőt is szem előtt tartjuk.
Kiemelt figyelmet fordítunk a több évszázados design örökség értékeinek és történeteinek feltárására, és a jövő tervezői generációjának felkutatására és inspirálására. A gyártói és kiállítói megjelenések mellett egyéni tervezőknek is lehetőséget biztosítunk a bemutatkozásra."

Ennek voltunk a részese 2019 sezptember 20-21-22-én a Budapest Papp László Sportarénában.

Standunkat 2 külön enteriőrre osztottuk.

Az egyik egy izgalmas színekkel és formákkal teli nappali volt, melyet több elem is feldobott. EGGER laminált padlónk remekül harmonizált a kék kanapéval, és a hozzá illő fallal. Az enteriőr egyik érdekessége a falburkolat volt, melyben egy betonlap futott végig, rosegold szegéllyel. Akinek ezen nem mégsem akadt meg a szeme, azok biztosan elámultak a csodálatos étkező asztalon és annak dekorációján.

A standot egy fallal választottuk el, egyik helyiségből a másikba egy káprázatos élő világgal dobtuk fel. A másik helyiség egy fürdőszoba koncepciót mutatott be, mely szintén több érdekességgel kecsegtetett. Ilyen volt a fekete kutyus szobor, a zuhanyzóba betett tapéta, vagy éppen a valódi fából burkolt fal betét.

Képeinket megnézheted FACEBOOK oldalunkon.

A standra látogató tervezők rövid regisztrációt követően megkapták meghívójukat a novemberi gasztro-sétány rendezvényünkre, melyről a későbbiekben hírlevelünkből tudhatsz meg többet.

A sikert közösen értük el a Style&Home Lakberendezési Központ tagcégeivel és a stand tervezőjével!

Köszönjük a munkátokat:

  • Ravak Hungary
  • DiVas Lakberendezés
  • VS Fürdőszoba Szalon
  • Lovász Viktória

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin kiallitasok

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika