Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

10 meggyőző érv az EGGER laminált padló mellett – I. rész

Sokoldalúság, sokszínűség, trendi megjelenés. Sokan csupán így ismerik az EGGER padlóburkolatokat, pedig ez a precíz, világszínvonalat képviselő, német minőségű gyártó ennél jóval többet tud! 17 gyár, 50 ország, 7200 munkatársa dolgozik azon, hogy a mi életünk, közvetlen környezetünk napról napra szebb, jobb, kényelmesebb és egészségesebb lehessen. Nézzünk meg most ezen a héten a kiemelt tízből az első 5 olyan tényt, hogy mivel is győzhet meg bennünket az EGGER, miért is ajánlott kifejezetten az EGGER laminált padlói közül választani?

 
  • Egy rendszerben három különböző, szabadon választható illesztési módszer – 40%-al gyorsabb telepítés!

Az EGGER gyár által szabadalmaztatott Uni-Fit! reteszelő rendszert három különböző módon is alkalmazhatjuk. A homlokoldali benyomásnál hosszában is be tudjuk ütni, de beállíthatjuk egy adott szögben is, pl. az ajtótokok vagy a fűtőtestek alatt. Így a padló lerakása a vártnál akár 40%-al is gyorsabb lehet!

 

 

 

  • Használhatjuk egyes modelleket akár a fürdőszoba burkolására is!

Ha a drága, költséges greslapok és csempék kiváltására keresünk egy könnyen kezelhető, könnyen ápolható, olcsóbb megoldást, akkor a nedvesség – és pára álló Aqua+ laminált padlóval a higiéniát és a kényelmet, valamint a szép, természetesen meleg, otthonos hatást egyaránt élvezhetjük. Nedves, akár ipari helyiségekben is alkalmazható, azonban csupán nedvesség – és páraálló, nem pedig vízálló! Ezt azért nem szabad elfelejteni!

 

 

 

  • Kompletten kialakított, egységes rendszerek a hibátlan, professzionális végeredményért

A gyártó több termékcsaládjához is készült komplett, egységes rendszerekkel. Az Aqua+ termékcsaládhoz mintegy tartozék programként a környezethez igazodó felszerelést kínál – ezekkel különösen szép, egységes megjelenést érhetünk el, nedves és ipari helyiségekben is. Ezek – e termékcsalád esetében – az aluflex párazáró fólia, az aqua-tömítő szalag, a Clic Selear tömítő anyag, a Silenzo Easy alátét, és persze maga az Aqua+ laminált padló és lábazati szegélyléc – kifejezetten a nedves, párás helyiségekbe.

Ily módon az Aqua+ laminált padlók – szemben a hagyományos laminált padlókkal – ténylegesen több ellenállást mutatnak a párával és a nedvességgel szemben, így a megfelelő környezethez igazíthatjuk őket, és míg ipari szintű felhasználásra 5 év, addig az otthoni környezetben használva végtelen garanciát vállal rájuk a gyártó.

 

  • LONG formátum, - a kifejezetten tágas, nagy, elegáns helyiségekbe

Különleges kúriák, múzeumok, egyedi stílusban épült tágas épületek, csarnokok felújításához, burkolásához ajánlja számunkra az EGGER a „LONG” kivitelű lapjait, melyek szép, hosszú, valódi hajópadlóra hajazó külsejükkel nem csupán esztétikusan, de időtakarékosan is burkolhatunk! Az EGGER egyébként a különböző családjait több méret, formátum szertint is legyártja, hogy azok valóban illeszkedjenek, minden tekintetben az adott tér méretéhez, és ezzel a legideálisabb térhatást teremthessük meg.

A jó két méter hosszú deszkákkal optikailag is tágasabb térélmény érhető el, a kiváló minőségű, természetes fautánzatokkal pedig még eredetibbnek, élethűbbnek hat majd a látvány. Erről a párhuzamosan futó pórusokkal tarkított szerkezetek is gondoskodnak. Sőt, még a fúgák alakja is a kúriák klasszikus padlódeszkáinak mintáira hajaz, otthonos, lakályos, kellemes légkört teremtve a helyiségben.

 

  • Laza, puha felület, biztonságos járás – az EGGER bevizsgált és tanúsított csúszásgátló padlóival

Az EGGER laminált padlók töltéstaszító tulajdonságát még gumitalpú cipőnkben is érezni fogjuk! Ez pedig egy olyan megoldás, mellyel még lejjebb tudta tornázni a gyártó az elektromos kisülések erősségét! Márpedig, ha valaki egy fesztelen, kényelmes, és otthonos környezetben szeretne élni, akkor ezen nem szabad spórolnia! Noha alig jelent veszélyt az egészségünkre ilyen kicsi áramerősség mellett fellépő kisülés, de a természetes ijedtség már hátrányt jelenthet életminőségünkre. Ezért döntött úgy az EGGER, hogy laminált padlóinak felületét olyan technológiával lássa el, amely jelentősen csökkenti a potenciálkülönbségek kialakulását. (A felületet be is vizsgálták és ki is mérték, a mérési adatokat pedig kézi elektródákkal vették fel és értékelték ki a szakemberek. A vizsgált felületet elszigetelték és le is földelték.)

Az EAF helyiségek, műtők, és a nagyfrekvenciás sebészeti osztályok padlóin egyébként is csak töltéslevezető padlóburkolatokat lehet alkalmazni! Ezekre a helyiségekre sajnos nem alkalmazhatók az EGGER laminált padlók, de otthoni ipari felhasználásra tökéletesek, lévén, hogy e padlók antisztatikus tulajdonságai még az EN 13329 szabvány követelményein is túltesznek. Valamennyin EGGER padlónál a mért feszültség 2000 V alatt marad, mely egy olyan jelentős értéktöbblet, mely szintén alátámasztja a kiváló minőséget, valamint a fenti érték is mutatja, hogy a padlók megakadályozzák teljes mértékben az emberi test feltöltődését.

A biztonságos járás pedig a padlók csúszásgátló tulajdonságain alapszik, melyet a felület jellegzetes szövetszerkezeti biztosítanak.

Az igénybevétel és az alkalmazási terület szerint a padlókat különböző osztályokba sorolják, ahol az EGGER padlók szintén remekelnek: R10-es besorolásukkal nem csak hogy túlteljesítik az otthoni, szállodai, illetve vendéglátó helyiségek előírt normál körülményeit, de még a fokozott biztonsági igényt is kielégítik.

 

És még közel sincs vége az EGGER laminált padlók mellett szóló meggyőző érveknek – a sort folytatjuk! Tartsanak velünk legközelebb is…

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin laminalt

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika