Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Viszontagságos időjárás? Az időtálló burkolat valódi befektetés!

Szélsőséges időjárási viszonyok – mint amilyet az idei február végén, március elején is tapasztalhattunk – hogy extrém hideg fagyok, havas latyakos időt követően hirtelen berobban a meleg, enyhe idő, nem csak a hidegburkolatokat, de a melegburkolat tűrőképességét is próbára teszik. Nem beszélve arról, mikor a gyerekek behozzák a sarat, havas latyakot az előszobába, a nappaliba… A kő, a greslap hideg, a szinte mindentudó vinyl padlóktól ódzkodik az allergiás, így is gyakran betegeskedő család? Akkor most jól figyeljen, mert most eláruljuk a megoldást!


Noha tudjuk jól, a februárra nem éppen jellemző a szeszélyesség, mégis hazánkban kiemelten sok szélsőséget figyeltek meg a meteorológusok ebben a hónapban. A hónaphoz kapcsolható például a leggyorsabb felmelegedés, a leghidegebb hőmérsékleti maximum, a rekord erősségű szelek, és a legtöbb téli csapadék, a legnagyobb mennyiségű hó is, melyből aztán még március elejére is bőven marad.

Az extrém hideg ellen fűtűnk természetesen – van, aki padlófűtéssel, van, aki gázzal, van, aki elektromos modern megoldásokkal. Nyilván padlónknak is bírnia kell ezeket az időjárási viszontagságokat, ahogyan a padlófűtés rendszerét, na meg az előszoba vagy a kinti teraszról megközelíthető nappali előterébe behordott havas, sáros latyak…

A hidegburkolatok persze kétségkívül jó megoldásnak tűnnek ilyen esetekben, azonban nem mindenki szeret rálépni a hűvös kőre, pláne mezítláb…

A manapság nagyon elterjedt, már-már mindentudó vinyl esetében sokan mégis attól tartanak, hogy minden jó tulajdonságai mellett ezek a padlók tartalmaznak PVC-t, nehézfémeket, lágyítószereket, melytől ugyan könnyűvé válik mind a fektetése, mind a napi szintű ápolása, a család mindennapi kényelméről nem is beszélve.

Ám mi volna akkor, ha mutatnánk egy minden kényelmet megadó, UV álló, bonyodalommentes és rendkívül könnyű ápolást felmutató alternatívát, mely nem mellesleg a legszebb designpadló is egyúttal?

Ez a nem mindennapi termékcsalád pedig nem más, mint a HARO DISANO!

A HARO az egyik legfőbb hangsúlyt a károsanyagmentes, egészséges padlókra fekteti. Mindezen túl pedig a kényelmünk és esztétikai érzékünk is páratlan élményeket kap ezzel a választással, lévén, hogy a DISANO by HARO dizájnpadló ugyanis nem csak puha, kellemes meleg érzetet ad a lábunk alatt, hanem mindemelett még strapabíró, halk, és nagyon könnyen ápolható, tisztán tartható. Mindemelett pedig még az otthonunk is egészséges lesz ezzel a választással: A HARO DISANO termékcsalád padlói ugyanis nem tartalmaznak PVC-t, ahogyan ftalátokat és egyéb lágyítószereket sem. Nem véletlenül kaphatta meg a DISANO termékcsalád a KÉK ANGYAL és az ECO tanúsítványokat, melyeket valóban csak az egészséges, környezetbarát padlók kaphatnak meg!

A HARO DISANO tehát 100%-osan PVC mentes, így, ha összehasonlítjuk a hagyományos vinyl padlókkal, akkor biztosak lehetünk benne, hogy jóval egészségesebb, tudatosabb választás mellett döntöttünk! A mindennemű bonyodalomtól mentes, különösen könnyű ápolást igénylő UV álló padlók nem változtatják színeiket, nem fakulnak meg az erős napfény hatására sem, ha pedig sáros, havas csizmával végig trappolnánk a padló felületén, akkor is egy nedves felmosással könnyedén tisztíthatjuk, semmi baja nem lesz! Sőt, a DISANO Classic Aqua termékcsaláddal pedig akár még a nedves helyiségeket – mint például a konyha vagy a fürdőszoba terei – is burkolhatjuk!

A legszebb dizájnpadló ugyanakkor gyönyörű és igen változatos színekben, a fa autentikus mintázatának felületeiben kínálja magát, tökéletes 4 oldalú szálakkal - a DISANO Pro Bravo termék esetében mikroszálakkal.

Ezeknek a dekoroknak mintázatai speciális, félig elasztikus nyomáselosztó réteggel kapcsolódnak össze, melyeknek köszönhetően minden irányból puha, kellemes járási felületet eredményeznek. A gondosan kiválogatott, egészségesanyagok többrétegű, szerkezeti elrendezése meleg érzetet ad a talpunk alatt, amin kétségkívül nagyon kellemes lesz járni-kelni akár mezítláb is.

Ami pedig szintén nagyon fontos és lényeges, hogy mindezt a kényelmet és szépséget fokozzák a DISANO padlók könnyen ápolható, antisztatikus terméktulajdonságai – aminek köszönhetően taszítják a port, és a szennyeződéseket, de ezek a padlók jól tűrik a nedves tisztítást is, melyhez lapos felmosó használatát javasoljuk.

És hogy mi a helyzet a strapabírással? Nos, ettől sem kell tartanunk: a DISANO padlóburkolatok ugyanis rendkívül strapabírók, még a kifejezetten nagy igénybevételnek kitett lakóterek, közösségi terek, sőt ipari terek burkolására is tökéletesen alkalmasak, megbízhatóak.

És a dizájn, a trendek, és nem utolsósorban a halk léptek terén hogyan remekel?

Ha velünk tart a jövő héten is, akkor ebbe is beavatjuk…

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére
+36 30 466 1513

Varga Erika