Weboldalunk böngészésével Ön hozzájárul, hogy eszközén cookie-kat tároljunk. További információért látogasson el adatvédelmi nyilatkozatunk oldalára.

OK

Click rendszerek, melyek időt, pénzt és energiát spórolnak

Ezúttal olyan praktikus laminált padló burkolási rendszereket mutatunk be Önnek, melyek kívülről láthatatlanok, de egyaránt fontosak mind a szakembereknek / kivitelezőknek, mind a magánfelhasználóknak, ugyanis ezeknek a rendszereknek köszönhetően idő, pénz és energia spórolható meg. Cikkünből megtudhatja melyik az a click rendszer, melynek köszönhetően akár egy ember is képes a burkolásra, sőt megismerheti a legújabb lehetőséget, mely a régebbihez képest 50%-al gyorsabb burkolást tesz lehetővé.

UNI fit! - Valódi segítség szakembereknek

Az UNI fit! (Az UNI fit! rendszer az elődjének, a PRO click!-nek a továbfejlesztett változata!) egy olyan laminált padló csatlakoztatási rendszer, mely három illesztési módszert tesz lehetővé. A rövid oldaltól indított, a hosszanti oldaltól - szemből indított, hosszanti oldaltól - enyhén felülről indított illesztési lehetőségek közül választhatunk. A különböző opciók remek szolgálatot tesznek, ha az ajtótok, fűtőtest körüli területekre gondolunk.

Az UNI fit! rendszer hallhatóan és érezhetően is jelzi, hogyha minden a helyére került.

Ezzel a rendszerrel rendelkező laminált padlók alak és erőzáróak, mely csupán annyit takar, hogy a nútrendszer alakjának következménye képpen összezár a click, továbbá lenyomáskor - erő kifejtésével a beépített fixáló “csík” szintén összezárja az egymás melletti padlólapokat.

Gondolta volna? A laminált padló összeillesztéséhez semmilyen szerszámra, eszközre nincs szükség! Ennek a legújabb fejlesztésnek köszönhetően a padlólapok egyesével burkolhatóak, tehát akár egy ember is elegendő a feladatra. Mindemellett ez a rendszer a régebbi JUST click!-hez képest 50%-al, a PRO click!-hez hasonlítva pedig 40%-al gyorsabb burkolást eredményez.

JUST click! - Párosan “izgalmasabb”, de lasabb a burkolás

Mit takar a kissé humoros alcím? A JUST click! egy olyan dupla billenős clickes rendszer, melyhez a helyiség méretétől függően, de minimum két ember szükséges. Miért? Ezzel a rendszerrel ellátott laminált padlókat a rövid oldalon illeszthetjük egymásba, de nem egyesével, hanem egy sor laminált padlót végig összeillesztünk a rövid oldalán, majd egy egyszerre történő mozdulattal rögzítjük az illesztést a hosszanti oldalon. Ezen click rendszer esetében az összeillesztéshez még szerszám szükséges! A rendszer kizárólag alakzáró, mely szerint a nútrendszer alakjának következményeképpen zár össze a click. Egy egyszerű példával élve van egy pozitív és egy negatív oldal, egy darab és egy ellendarab, melyek összeillenek.

A click rendszerek idővonala: JUST click! → PRO click! → UNI fit!

Hogyha Ön a legtöbb időt, pénzt és időt spórolná meg válassza a leginnovatívabb EGGER laminált padlók UNI fit! rendszerét!

Burkol, visszaszed, költözik, újra burkol

Eszébe jutott már? A különböző click rendszerekkel telepített laminált padlókat akár, költözéskor magával is viheti, ugyanis egyszerűen visszaszedhető, majd újra burkolható, új otthonában!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: magazin

Vissza a tetejére